Pavel Bobek: Trpí kvůli bércovým vředům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Pavel Bobek: Trpí kvůli bércovým vředům!

Tašky musí zpěvákovi nosit řidič.
Tašky musí zpěvákovi nosit řidič. (Ringier Axel Springer Marek Pátek Pavel Machan Roman Souček / Paparazzi)

Pohled na country legendu Pavla Bobka (75) bolí. Pro zpěváka je každý krok utrpení. Podle informací deníku Aha! má Bobek na obou nohou bércové vředy, které se vůbec nehojí. Pro zpěváka přijíždí několikrát do týdne auto, které ho vozí na převazy.

Kdo vidí jít Bobka po chodníku z jeho vily v pražském Břevnově, musí si nutně vybavit jeho nejslavnější hit Lásko, mně ubývá sil. „Stáří je drsné,“ říká sám Pavel. „Nevíte dne ani hodiny,“ dodává zdeptaně.


Závislost

Bobek se sotva a s obtížemi sune kupředu, ve tváři vepsanou bolest. Nebýt obětavého řidiče, který pro něj jezdí a zase ho přiváží, nosí mu tašky a všemožně mu pomáhá, byl by zpěvák zcela ztracený. Sám už nezvládne téměř nic. Na vině jsou bércové vředy. „Pavlovi se otevřely obě nohy,“ prozradil deníku Aha! zdroj z Vojenské nemocnice. Rány se zpěvákovi navzdory úsilí doktorů nehojí. „Na vině může být i to, že Pavel nedodržuje příkazy lékařů. Pořád se ještě úplně nevzdal alkoholu,“ tvrdí kriticky Bobkův známý.


Rány osudu

Pro zpěváka je to během osmi let další rána týkající se jeho zdraví. V roce 2005 mu praskl vřed na dvanácterníku a skončil ve Vojenské nemocnici, kde lékaři dlouho bojovali o jeho život. Léčbu tehdy komplikovaly potíže s plícemi a ledvinami. V roce 2011 šel Bobek na plánovanou operaci srdeční chlopně do IKEMu, ze které se dlouho zotavoval. Údajně se zákrok úplně nepovedl. „Mám úplně olověné nohy,“ stěžoval si. Možná tehdy začaly problémy s bércovými vředy, které Bobka sužují dodnes.

Facebook:gallery:false:false:false


Autor:  hoh

Přečtěte si
zamlzena
8. 2. 2013 • 16:23

jako jiní

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.