Máma Štiková po fiasku v Opeře: Ornella patří do Vídně, Praha nemá úroveň! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Máma Štiková po fiasku v Opeře: Ornella patří do Vídně, Praha nemá úroveň!

Monika Štiková brání svojí dceru.
Monika Štiková brání svojí dceru. (DAN ČERNOVSKÝ / Aha)

Pražský Ples v Opeře skončil trapně pro nastávající matku Ornellu Štikovou (19). Neměla vstupenku a pořadatelé ji vyvedli. Její matku Moniku Štikovou (41) to pořádně nadzvedlo. „Taková věc by se ve Vídni stát nemohla. Tam je to noblesa, v Praze si na ni jen hrajou,“ rozčílila se Štiková, která s rodinou ples ve Vídni několikrát navštívila.

Podle matky Štikové došlo k nedorozumění, které velmi uškodilo její dceři. Navíc to ohrozilo i její zdraví, protože se jí z rozrušení udělalo špatně. „Volala jsem předem ředitelce plesu Zuzaně Vinzens s tím, že Ornella jde s jednou známou na ples na jakousi novinářskou propustku a my bychom raději zaplatili vstupenku,“ vylíčila situaci před plesem Monika. Prý jí bylo řečeno, že to není potřeba. Uvěřila.

Drama na plese

Ornella se ale s novinářskou propustkou objevila v zóně normálním smrtelníkům zakázané. Určené pouze pro VIP hosty, pro žádané celebrity. „Moje dcera neudělala nic jiného, než že šla pozdravit nějaké známé. Jsem přesvědčená, že například na Plese v Opeře ve Vídni by nebylo možné, aby někoho jen tak vyvedli. Nebyla opilá, nikoho neobtěžovala, chovala se pouze společensky,“ zlobí se Štiková.


Vídeň je noblesa

Monika může srovnávat. Spolu s manželem Michalem (42) prý na plese ve vídeňské opeře už dvakrát byli. „Je to úžasný zážitek. Tam je to skutečná noblesa. To už vidíte na porcelánu a sklu, na kterém servírují skutečné lahůdky. Zato pražská opera by nutně potřebovala vymalovat,“ dodala rázně matka Štiková. Podle ní by se organizátoři měli učit slušnému chování a stolování na úrovni.

Facebook:gallery:false:false:false



Přečtěte si
nanela
7. 2. 2013 • 23:58

blázníš dědku-originál Marfuška

buban
7. 2. 2013 • 20:26

tak se na nej divam na ORF 2-a Ornellka se ne a ne objevit ! Zato slibuji nejakou Ginu Lolobrigidu-to je kdo -ze jako by si mela dat pozor, aby ji ta nase Ornellka nezastinila.

bobosa
7. 2. 2013 • 20:06

Přesná napodobenina Marfušky a její matky z Mrazíka

dwayne
7. 2. 2013 • 19:59

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.