Andrea Kerestešová: Tři roky, tři muži. A pořád stejní! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Andrea Kerestešová: Tři roky, tři muži. A pořád stejní!

Leden 2013 Mikoláš Růžička (33), skladatel, producent a malíř Herečka poprvé na veřejnosti s Mikolášem. Přestavila ho na brněnském Plese v opeře.
Leden 2013 Mikoláš Růžička (33), skladatel, producent a malíř Herečka poprvé na veřejnosti s Mikolášem. Přestavila ho na brněnském Plese v opeře. (﷯Jan Tůma, herminapress.cz)

Herečka Andrea Kerestešová (28), hlavní hvězda seriálu Vyprávěj, vyměnila přítele. Asistenta režie pustila k vodě a už několik měsíců randí s jeho kopií, skladatelem Mikolášem Růžičkou (33).

Říká se, že muži si vybírají stejné tipy žen. Vypadá to tak, že nejen oni, ale i sexy Slovenka Andrea. Na jejím kontě jsou zarostlí a hlavně tmaví muži. Nejvíc jsou si však podobní krátkým sestřihem vlasů a jemnými šedinami.

Prvním z téhle kategorie byl podnikatel Jan Leitner (42), se kterým Andrea chodila v roce 2010. Kvůli Kerestešové opustil missku Markétu Divišovou. Loni ještě Andrea tvořila pár s asistentem režie Jakubem Strangmüllerem (26) a byli spolu v létě i na dovolené. Pak ale v říjnu poznala Mikoláše Růžičku na výstavě svých fotografií a bylo vymalováno! Paradoxem je, že se do něho Andrea zamilovala na akci, kde byla s Jakubem.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.