Dotancovali a... Skončilo to výbuchem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Dotancovali a... Skončilo to výbuchem!

Celá partička StarDance se naposledy setkala při finálovém večeru. Všichni pak nadšeně zapózovali fotografům v čele s vítězi Romanem Vojtkem a Kristýnou Coufalovou.
Celá partička StarDance se naposledy setkala při finálovém večeru. Všichni pak nadšeně zapózovali fotografům v čele s vítězi Romanem Vojtkem a Kristýnou Coufalovou. (Aha!: Marek Pátek)

PRAHA - Vítězi prvního ročníku soutěže StarDance…když hvězdy tančí se stávají Roman Vojtek a Kristýna Coufalová! „Je to skvělý pocit být vítězem. Pro mě je ale královna parketu Mahulena Bočanová, která musela soutěž předčasně ukončit !“ prohlásil s úlevou vítězný Roman Vojtek, který jen o fous porazil Václava Vydru.


PRAHA - Vítězi prvního ročníku soutěže StarDance…když hvězdy tančí se stávají Roman Vojtek a Kristýna Coufalová! „Je to skvělý pocit být vítězem. Pro mě je ale královna parketu Mahulena Bočanová, která musela soutěž předčasně ukončit !“ prohlásil s úlevou vítězný Roman Vojtek, Kliknutím zvětšetekterý jen o fous porazil Václava Vydru. Ještě chvíli před- tím ale bylo v sále docela dusno. Během přímého přenosu totiž osvětlovači náhodou vybouchl hasicí přístroj a málem pokazil přenos!

Naštěstí se situaci podařilo zvládnout a diváci o nic nepřišli. Kliknutím zvětšetePro stříbrného Václava Vydru tak vítězkou mohla být jeho partnerka Petra Kostovčíková. „S výsledkem jsem spokojen, dopadlo to tak, jak mělo. Kliknutím zvětšeteProhra mě mrzí jen kvůli Petře, za to, jakou se mnou měla práci, si zasloužila vyhrát,“ dodal Vydra, který poslední dobou trénoval až devět hodin denně, a na finálový večer ho přišla podpořit nejen manželka Jana Boušková ale i Jiřina Jirásková. Ve finálovém večeru předvedl každý pár to nejlepší, co se během soutěže naučil. Roman Vojtek s Kristýnou Coufalovou si zvolili nejdříve tango, pak sambu a jako závěrečný tanec nadšeným divákům předvedli valašský odzemek. Vojtek nejenže vystřihl téměř dokonalého kozáčka, ale svůj tanec odstartoval i zpěvem.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteI když po ohodnocení poroty prohrával Václav Vydra s partnerkou o pouhé dva body, diváci nakonec rozhodli, že za vítěze historicky prvního StarDance v České republice chtějí Romana Vojtka s půvabnou Kristýnou. Ti si odnesli vítěznou vázu připomínající rozevlátou krinolínu, jejímž autorem je Bořek Šípek. „Tuto cennou trofej vystavíme v taneční škole Kristýniných rodičů,“ prozradil Vojtek. S diváky se přišli rozloučit i ostatní soutěžící. Po zhlédnutí jejich tanečních výkonů se moderátoři i porotci shodli, že vítězství by si zasloužilo všech osm finálových dvojic.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.