Julius Satinský (†61): Do hrobu si odnesl tajemství! Měl nemanželskou dceru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Julius Satinský (†61): Do hrobu si odnesl tajemství! Měl nemanželskou dceru!

Satinský se svou oficiální dcerou Lucií, která má se sestrou Júlií velmi dobrý vztah.
Satinský se svou oficiální dcerou Lucií, která má se sestrou Júlií velmi dobrý vztah. (Novy Cas)

Na přelomu roku uplynulo deset let od smrti slavného slovenského herce a baviče Julia Satinského (†61). Legendární tatínek Albert z komedie století »S tebou mě baví svět« podlehl rakovině tlustého střeva. Tehdy si do »hereckého nebe« odnesl i jedno velké tajemství: měl nemanželskou dceru Júliu (nyní 26).

O tom, že mají sestru, oficiální děti Satinského Janko (24) a Lucia (25) nevěděly. Nic netušila ani hercova manželka Viera (56). Tajemství odhalili až před několika lety slovenští novináři. Satinský zplodil nemanželskou dceru po krátkém vztahu s vdovou po spisovateli Vladu Bednárovi. Júlia se pak narodila tři měsíce poté, co se herec oženil s Vierou.


Celou rodinu odhalení nemanželské dcery šokovalo!. „Hned v ten den, kdy jsem se dozvěděla, že je Júlia na světě, jsem ji šla hledat. Byla jsem zvědavá, chtěla jsem poznat dceru svého muže. Bylo mi líto, že jsme Júlinku nepoznali odmala. Možná se mnozí tomuto postoji diví, ale zřejmě to je ovlivněné bývalým povoláním. Jako psychiatrička jsem denně poslouchala o podobných komplikacích a lidských příbězích,“ vzpomíná Viera Satinská, která Júliu během krátké doby přijala do rodiny. A stejně tak i její sourozenci Janko a Lucia. „Zpočátku to byl samozřejmě šok, ale s odstupem času bych už svoji sestru nevyměnila,“ prohlásila Lucia.


Satinského nemanželská dcera o tom, že je jejím tátou slavný herec, věděla daleko dříve, než se tato informace dostala na veřejnost. „Tátovu kariéru jsem sledovala sporadicky, mezi mé idoly nepatřil,“ přiznala v jednom z rozhovorů. Satinského touha mít hodně dětí byla pravděpodobně způsobena tím, že se jich se svojí první ženou Olgou Lajdovou ani po dvacetiletém vztahu nedočkal. Olga zemřela v roce 1985 při koupání v Karibském moři.



Autor:  lbp

Přečtěte si
baron49
4. 1. 2013 • 08:19

Ani ma to neprekvapilo. Stačí sa pozrieť na takzvané celebrity dnešnej doby a spočítate ich na prstoch jednej ruky ktorý nemajú pozostatky milostných románikov z bočákov v manželstve a teraz ich vidíme v kostoloch v prvých radoch v laviciach ako veľkých kresťanov demokratov šúchajúcich sa po kolenách v kostoloch a pretrčajúcich sa svetu.Stačí sa podívať na Havla, Lasicu, a iných ani jeden nie je prvý krát ženatý, každý z nich bol najmenej dva krát ženatý, áno Ústava im to dovoľuje ale ako katolíci by sa mali ak ešte žijú nad tým zamyslieť ale aspoň ich blízky a nerobiť hanbu sebe a celému svetu... Nie som zarytý katlík ale takéto dvojaké žitie sa mi nepáči...

rejpal3
3. 1. 2013 • 20:00

S výjimkou filmu Šakal, ten film se mi líbil...

rejpal3
3. 1. 2013 • 19:54

Nikdy se mi nelíbil... Je to herec, kterého nemám rád...

britva
3. 1. 2013 • 19:10

tohle se ti zdá špatná vizáž https://telestrekoza.com/link-gallery/albums/Classic_shows/Moonlighting/Cast/Moonlighting_003.jp g

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.