Maxíci nejsou paroháči! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Maxíci nejsou paroháči!

Přestože trojka Maxim Turbulenc nechtěla k Vánocům dostat žádné falešné soby, růžky si s radostí nasadili. Jedny pravé a druhé punčové, ale paroháči prý rozhodně nejsou!
Přestože trojka Maxim Turbulenc nechtěla k Vánocům dostat žádné falešné soby, růžky si s radostí nasadili. Jedny pravé a druhé punčové, ale paroháči prý rozhodně nejsou!

PRAHA – To byla jízda! Lepší vánoční večírek si tělesně postižené děti z celé České republiky snad ani nemohly přát! Nejenže dostaly spoustu dárku, ale zazpívaly jim takové hvězdy jako Petr Bende, Gába Al Dhábba, Šárka Vaňková, Heidi Janků či skupina Maxim Turbulenc!


Těžkotonážní Maxíci si dokonce dali ha hlavy sobí parohy, ale s úsměvem tvrdili, že nejsou paroháči. A zazpívali i vánoční koledy!

Charitativní koncert Děti dětem se konal v krásném prostředí pražského Žofína a byl pod záštitou první dámy Livie Klausové. Ta se zdržela jen chvíli a pak spěšně odcházela na další akci se slovy: „Musím jít, čekají na mě bezdomovci!“

„Tyto děti si to opravdu zaslouží, proto mě moc těší, že se mi na tento již šestadvacátý vánoční koncert podařilo získat ceny v celkové hodnotě 450 tisíc korun!“ prozradil deníku Aha! autor projektu Petr Horáček, který se zhostil i moderování společně s herečkou Klárou Jandovou.

Nejprve dětem zazpívala Šárka Vaňková. „Na Vánoce se už moc těším, dárky už mám měsíc nakoupené a zabalené a dokonce jsem pomáhala mamce s cukrovím!“, pochlubila se mladá zpěvačka. To Gába Al Dhábba si s dárky starost nedělá. „Já Vánoce moc neprožívám, pro mě je důležité, že jsem s rodinou, a ne kolik dárku jsem dostala.“ Kliknutím zvětšeteFinalistka druhé řady SuperStar Gába nám i prozradila, komu fandila v letošním třetím kole: „Fandila jsem Báře a Davidovi Spilkovi, ale očekávala jsem, že to dopadne takhle.“

Její kolega Petr Bende nejvíce litoval vyřazení Báry Zemanové. „Zbyněk je fajn, ale mně byl bližší hlasově David Spilka,“ zhodnotil své nástupce Bende.

Kliknutím zvětšeteS marnivou princeznou Heidi Janků si děti zazpívaly nejen Když se načančám. „Pro mě je největší dárek vidět štěstí a radost v dětských očí, tomu se nic nevyrovná,“ uzavřela víc než povedenou akci Heidi Janků. Proč Heidi Vánoce moc neslaví a v minulosti je většinou proplakala se dozvíte v deníku Aha! již ve středu v exkluzivním a velmi otevřeném rozhovoru, který nám zpěvačka poskytla.
Jak budou trávit Štědrý den a co si přejí pod stromeček?


Autor: Sabina Růžičková
Foto Aha!: Kateřina Kalibánová

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.