Martin Procházka po skončení StarDance: Stýská se mi po partnerce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Martin Procházka po skončení StarDance: Stýská se mi po partnerce!

Pro Martina Procházku byla Tereza Bufková učitelkou i kamarádkou.
Pro Martina Procházku byla Tereza Bufková učitelkou i kamarádkou. (Foto Blesk - Zbyněk Pecák / Blesk)

Sice ho ve finále StarDance porazila tyčkařka Kateřina Baďurová (30), bývalý hokejista Martin Procházka (40) to ale jako prohru nebere.

„To, že jsme s partnerkou skončili na druhém místě, beru jako obrovské vítězství. Já už jsem to bral jako vítězství ve chvíli, kdy jsem postoupil z prvního kola do druhého,“ řekl nám Procházka, kterému se od soboty, kdy StarDance skončila, hodně stýská. A to především po taneční partnerce Tereze Bufkové. „My jsme se během té doby super poznali a moc mi chybí. Kdybych neměl takovou trenérku a učitelku, jako je Terezka, nikdy bych se tak daleko ve StarDance nedostal,“ dodal Martin, který prožil Vánoce se svojí novou přítelkyní Renátou.




Přečtěte si
pasadena
29. 12. 2012 • 10:35

to se dalo čekat.Tanec hodně sbližuje.A tihle dva se k sobě náramně hodili a že jeho přítelkyně žárlila se nedivím.A to ho tam ještě donutila jít.Teď jí zbydou jen oči pro pláč.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.