VIDEO: Vilhelmová »pařila« na Dyka! Podívejte se! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

VIDEO: Vilhelmová »pařila« na Dyka! Podívejte se!

Vojta Dyk na koncertě
Vojta Dyk na koncertě (profimedia.cz)

V narvané pražské Lucerně vyvrcholilo turné zpěváka Vojty Dyka (27), které absolvoval s brněnským orchestrem B-Side Band. Famózní show sledovala z druhé řady i Vojtova těhotná přítelkyně, herečka Tatiana Vilhelmová (34).

A právě Tatiana to se svými přáteli při jedné rokenrolové vypalovačce pořádně rozjela. Všichni si stoupli a začali trsat. Dyk k nim z pódia přiskočil a přidal se. Zatancoval si také s řadou fanynek v prostřední uličce.

Vilhelmovou sledoval Vojta po celou dobu koncertu. Při jednom songu k ní přišel a předal jí růži. Velmi také obletoval svou maminku Věru Dykovou, se kterou si zazpíval jednu píseň.


V závěru koncertu pak z recese předal herci Michalu Dlouhému (44) kýtu pršutu, která byla připravena pro nejhlasitějšího fanouška. Dlouhý nakonec sušenou vepřovou šunku odnesl zpět na pódium, ať si ji prý rozdělí kapela.

Video se připravuje ...

1459572:gallery:true:true




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.