Vánoce s celebritami: Co si v televizi nenechá ujít Gott a Krainová? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Vánoce s celebritami: Co si v televizi nenechá ujít Gott a Krainová?

Karel Gott
Karel Gott (Marek Pátek / Paparazzi)

Těšíme se na ně jako malé děti, válíme se u nich v pyžamu a cpeme se cukrovím. Ale i naše celebrity milují vánoční pohádky a ten pocit, že nic nemusí, když se na ně dívají. Kterou z nich mají nejradši a proč?

Karel Gott (73), zpěvák

Tři oříšky pro Popelku

(24.12. na Nově od 20.15 h)

„Kultovní pohádka Tři oříšky pro Popelku už oslovila několik generací a oblíbily si ji i mé dcerky Charlottka a Nellinka. Určitě i proto, že v ní tatínek zpívá...“ (smích)

Simona Krainová (39), modelka

Tři oříšky pro Popelku

„Miluju všechny pohádky. Nejvíc Popelku, Pyšnou princeznu a tu se zlatou hvězdou na čele. Užívám si to o to víc, že už se mnou kouká i malý Max.“


Helena Vondráčková (65), zpěvačka

Šíleně smutná princezna

(24.12. na Nově od 15.25 h)

„Režisér Bořivoj Zeman ji ztvárnil tak úžasně a nádherně, že se tahle pohádka nemůže nikomu přesytit – ani mně. I když sama sebe nerada poslouchám.“ (smích)

Mahulena Bočanová (45), herečka

S čerty nejsou žerty

(26.12. na Nově od 20.20 h)

„Máme ji s Márinkou nejradši, ale už mi z ní trochu hrabe. Pouští si ji minimálně pětkrát denně! Zná ji nazpaměť a já už bohužel taky...“ (smích)

Jiří Lábus (62), herec

Princezna se zlatou hvězdou

(24.12. na ČT1 od 16.00 h)

„My byli chudí a televizi jsme neměli. První televizi jsem měl až v osmnácti, ale to jsem nekoukal na pohádky, nýbrž na pornáče. (smích) Ale miluju Princeznu se zlatou hvězdou! Dodnes si pamatuju, jak jsme na ní byli v kině v Lucerně. Nejvíc se mi líbil král Kazisvět a vůbec jsem netušil, že za několik let budu hrát coby Rumburak takovou podobnou potvoru.“



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.