VIDEO Mikulášský speciál: Havlová zpívala koledy, Pomeje v pekle! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

VIDEO Mikulášský speciál: Havlová zpívala koledy, Pomeje v pekle!

Dagmar Havlová si zazpívala ve Zlaté uličce.
Dagmar Havlová si zazpívala ve Zlaté uličce. (Aha! – Karel Kopáč, Alexandr Malachovský, Petr Novotný, Showpix.cz, Original Communications, ara)

Andělé, čerti, čertice a samozřejmě spravedlivý a hodný Mikuláš s nůší plnou dobrot. Tahle »stará« známá trojice patří k adventu a včera v podvečer jsme na ni mohli narazit takřka na každém kroku. U malých zlobidel způsobili pekelníci pláč a sliby na polepšení, jinde sladkosti a dárečky spustily vlnu radosti a ještě větší těšení se na Ježíška. Podívejte se, jak to vypadá, když se do kostýmů navléknou celebrity.

Čertovské problémy Jiřího Pomeje: Prodlouží mu smlouvu?

Všichni, kdo se včera večer při zapnutí VIP zpráv na Primě těšili na moderátora Jirku Pomeje (47), byli překvapení. Moderátor se totiž proměnil v čerta Georgia! „Vzali mě do pekla, proto včera moderoval čert Georgio,“ řekl Aha! Pomeje. A jak se v pekle cítil? „Jako doma, protože posledních deset let mého života bylo skutečné peklo,“ svěřil se moderátor, který měl jako malý z čertů pořádný »vítr«. A z čeho má strach teď? „Doufám, že mi Georgio nezk**ví VIP zprávy a kvůli němu mě nevyhodí.“ Právě v těchto dnech se totiž řeší, zda mu Prima prodlouží jeho smlouvu.

Potěšili nemocné děti

Chvíle radosti a velikého štěstí zažily děti, které kvůli své vážné nemoci musí Mikuláše trávit v pražské motolské nemocnici. „Čertů se děti nebály, byly úplně v pohodě. Můj syn Kuba se taky nikdy nebál čerta, ale Mikuláše,“ svěřila se prezidentka Kapky naděje Vendula Svobodová (40), která celého Mikuláše včetně dárečků pro malé pacienty zorganizovala. Potěšit je v převlecích přišla Renata Langmanová, Tomáš Ujfaluši, Aneta Vignerová a Jiří Mádl.

Postlerovou nepoznali

Do nemocnice za dětmi se vypravil i čertík v podání herečky Simony Postlerové (48). Ta byla namaskovaná tak dokonale, že jí nemohla poznat ani andělská Kateřina Brožová (44). „Být andělem je příjemná dřina,“ řekla Aha! Brožová. A kdo na celou tu »sebranku« dohlížel? No přeci kolega z Cest domů Mirek Šimůnek (34).

Havlová zpívala koledy

Herečka a bývalá první dáma Dagmar Havlová (59) strávila část včerejšího večera ve Zlaté ulici v centru Prahy. Zúčastnila se tam 8. ročníku Mikulášského charitativního bazaru. Společně s Martou Kubišovou (70) a dalšími hosty si na akci zazpívala koledy.

Video se připravuje ...

Pytlík s uhlím pro Fischera

Studenti v maskách navštívili kandidáty na hlavu státu Jan Fischera (61), Miloše Zemana (68) a Jiřího Dienstbiera (43). Místo ponožky plné sladkostí jim věnovali pytlíky s uhlím za to, že buď žádají o podporu KSČM, nebo mají komunistickou minulost. Nadílku však museli předat jejich asistentkám. Žádný z prezidentských kandidátů v kanceláři pro jistotu nebyl.

»Staromák« se proměnil v peklo

Tisíce dětí včera v podvečer sebraly odvahu a vyrazily na pražské Staroměstské náměstí, kde se tradičně shromáždila spousta nejroztodivněji a hrozivě vypadajících čertů. Ty naštěstí doprovázeli Mikulášové s anděly, kteří pekelné obludy krotili…

Facebook:gallery:false:false:false



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.