Kaskadér Petr Jákl: Svaly mu nepomůžou, je na mateřské! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kaskadér Petr Jákl: Svaly mu nepomůžou, je na mateřské!

Když máte uhlídat tři divoké slečinky, jsou vám stejně jako Petru Jáklovi svaly nanic.
Když máte uhlídat tři divoké slečinky, jsou vám stejně jako Petru Jáklovi svaly nanic. (Pavel Machan / Paparazzi)

Dvoumetrový Petr Jákl (39) platí za drsňáka, který ve filmech coby kaskadér točí ty nejnebezpečnější scény. Na tři malé slečny mu však jeho svaly nestačily!

Jako vzorný táta vzal dceru Sofinku (4,5) s jejími kamarádkami Adélkou a Nelinkou na pohádku Legendární parta spolu do Imaxu. V obležení rozkošných holčiček, které mu chvílemi přerůstaly přes hlavu, tak připomínal Arnolda Schwarzenegra z filmu Policajt ze školky!

Nejdříve se chtěly vyfotit na sáňkách, pak dopřát malování na obličej, koupit popcorn a colu a Petr nevěděl, kam dřív skočit, protože byl na vše sám. „My jsme musely s Elinkou zůstat doma, protože jsme obě nemocné, ale i tak by na to byla malinká, je jí teprve rok a půl,“ řekla Aha! Romana Jákl Vítová (35).

 



Přečtěte si
mrum
30. 11. 2012 • 11:54

ho zesměšňujete? 1) na mateřské u nich není nikdo, když mladší dítě má rok a půl. 2) je fajn, že táta doprovodí starší dítě někam, a že je schopný přibere i další, zvlášť když maminka musí zůstat doma s mladším nemocným. Fakt jste trubky. Jaký jeho svaly mu nepomohly? Kdyby nechtěl, ta by tam nešel.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.