Geislerová & Vilhelmová: Rozdávaly panáky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Geislerová & Vilhelmová: Rozdávaly panáky!

Herečky měly plné ruce práce s přijímáním i prodáváním dárků.
Herečky měly plné ruce práce s přijímáním i prodáváním dárků.

PRAHA – O tom, že o Vánocích by se měly konat dobré skutky, jsou přesvědčené herecké kamarádky Aňa Geislerová (30) a Taťána Vilhelmová (28). Ty pořádají již čtvrtý ročník dobročinného Vánočního bazaru v mokré čtvrti.


„Darujte nám cokoliv, určitě to prodáme, a hlavně u nás nakoupíte skvělé dárky a ještě dostanete něco navíc,“ lákaly herečky návštěvníky.

Každého, kdo dorazí do kavárny Discafé v Karlově ulici, může zahřát nejen vědomí, že přispěl na Nadaci Terezy Maxové, ale i panák slovenské demänovky. Taťána Vilhelmová dorazila se svým synkem Františkem, který byl chvilkami rozmrzelý, Kliknutím zvětšetea tak ho utěšovala Aňa, která si tím nahradila svého synka Bruna Fidelia, jehož nechala raději doma.

„Na Vánoce se už moc těším, na Štědrý den budeme doma a pak jedeme na hory, snad bude sníh,“ prozradila deníku Aha! blonďatá Vilhelmová. Kliknutím zvětšeteBazárek potrvá celý víkend a bude zakončen stylově koncertem v Lucerna Music baru, který se uskuteční 18. prosince od 20 hodin za účasti spousty slavných hostů – Dary Rolins, Dana Bárty, Romana Holého, Matěje Rupperta a mnoha dalších.


Autor: Sabina Růžičková
Foto Aha!: Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.