Obrázky na tělech slavných | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Obrázky na tělech slavných

 (Aha!: Dalibor PUCHTA, Alexandr MALACHOVSKÝ)

PRAHA – V pravěku mělo tetování většinou rituální a mystický podtext, dnes je módní ozdobou vnadných těl. Touze zkrášlit své tělo tetováním podlehly i mnohé české celebrity. Pro Aha! exkluzivně prozradily, jaká tetování mají a proč.



Tereza Pergnerová
Populární moderátorka se pyšní »kérkou« hned na dvou místech těla. Ještě před narozením svého syna Samuela si na břicho nechala vytetovat embryo. „Byl to symbol začínajícího života,“ prozradila Tereza. Po problémech s drogami pak přibylo druhé tetování – abstraktní ornament písmena S, zakomponovaný v květinách. „Nechala jsem si to udělat, když jsem odešla z komunity, kde jsem se léčila. Je to symbol toho, že jsem čistá,“ vysvětlila moderátorka, pro kterou má symbolika obou tetování velký význam. „Nemám je proto, že je to moderní, ale protože to pro mne něco znamená,“ upřesnila s tím, že si už dalšími »kérkami« tělo hyzdit nebude.

»Saša« Nikitin
Jeden z nejpopulárnějších obyvatel první vily VyVolených se zatím může pochlubit jediným tetováním, má na kříži kartuše s hieroglyfy, představujícími jméno Alexandr. „Miluji egyptskou kulturu. A proč jsem si to nechal vytetovat na kříž? Chci tetování, které se dá zakrýt,“ vysvětlil. Navíc prozradil, že se v nejbližší době nechá opět tetovat, i když si ještě nevybral přesné místo. „Ale nejspíš si dám na hrudník vytetovat egyptskou bohyni plodnosti,“ nastínil.

Sámer Issa
Inspiraci v egyptské kultuře hledá pro zkrášlení svého těla také účastník první řady SuperStar a populární zpěvák Sámer Issa. K prvnímu tetování však přišel jako slepý k houslím. „Dostal jsem ho jako překvapení od Berušek z nováckého pořadu Prásk. Tak jsem si nechal vytetovat egyptský kříž života,“ prozradil. Druhá »kérka« je už jen jeho práce. Na loket si nechal vytetovat dračí ocas s egyptskými znaky. „Je to znamení síly,“ vysvětlil. Prozradil ale, že uvažuje o dalším tetování.

Václav Noid Bárta
Přítel zpěvačky Lucie Bílé Noid se může chlubit hned čtyřmi »kérkami«. Na levém předloktí má vytetovaného škorpiona, na pravém předloktí pak bojový ornament. „Mám rád bojové sporty, v minulosti jsem se jim věnoval, takže výběr typu tetování byl jasný,“ říká Václav Bárta. Na levém a pravém rameni má pak rovněž vytetovány bojové obrazce. I výběr míst, na něž »kérky« umístil, mělo svůj důvod. „Tetování opticky zvětšuje svaly. Zvolil jsem proto místa, která jsou nejvíc vidět a při bojových sportech se používají jako kryty,“ vysvětlil. Navíc se pyšní jedním poměrně nezvyklým obrazcem na levém rameni. Obrazec škorpiona je totiž vytvořen pomocí brandingu, tedy vypálen žhavým kovem.

Šárka VaňkováKliknutím zvětšete
Mladá zpěvačka nechce ponechat nic náhodě, a tak si pořídila vlastního andělíčka strážníčka. A aby ho měla neustále s sebou, nechala si ho dokonce vytetovat na záda, respektive na horní část zadečku. „Přišlo mi to jako docela dobrý vtip, mít anděla strážného nad zadkem,“ vysvětlila se smíchem. Uvažuje také o dalším tetování, ale jaký obrázek se na jejím těle ještě objeví, neprozradila.

Agáta Hanychová
Hned tři ozdobné obrázky má na svém těle 2. vicemiss ČR Agáta Hanychová. Na vnitřní straně zápěstí má vytetovánu třináctku uvnitř hvězdy. „Třináctka proto, že mám třináct sourozenců. A hvězdička? Tu jsem vždycky chtěla. Viděla jsem to u jedné holky v Americe, tak jsem se inspirovala,“ prozradila. Na tříslech má ovšem mnohem tajemnější tetování. Co znamená čínsky napsané jméno, nechce prozradit. „To je fakt tajemství,“ směje se. Na zadní straně krku má pak »kérku« panáčka. „Ale to bylo z blbosti, to jsem udělala asi ve třinácti letech. Ale dodnes ho mám ráda,“ tvrdí.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.