Michal David načapán v květinářství: Komu kupoval kytici? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Michal David načapán v květinářství: Komu kupoval kytici?

Michal David ve květinářství
Michal David ve květinářství (KAREL KOPÁČ / Aha)

Zpěvák a skladatel Michal David (52) strávil hodnou chvíli v květinářství, kde vybíral největší a nejkrásnější pugét. »Má snad novou milenku?« špitaly si hned zvědavé prodavačky. Hitmaker ale se smíchem vysvětlil, že květiny jsou pro nejdůležitější ženu jeho života – maminku Editu Štanclovou – k osmdesátinám.

Pro maminku samozřejmě chystá i narozeninový mejdan. Na ten si ale oslavenkyně musí dva měsíce počkat! „Oslavu jsme odložili na prosinec, kdy se Klárka vrátí z Ameriky, protože to chceme slavit společně, jako celá rodina. I mamka s tím souhlasila, protože si přála, aby tam byli všichni,“ vysvětlil zpěvák, že účast jeho dcery Kláry (23), která v Americe studuje, je pro jeho matku moc důležitá.


„Zatím jsem mamince koupil kytku a napsal dopis,“ svěřil se hudebník, který má samozřejmě vymyšlený i dárek, ale kvůli tajemství neřekne ani »muk«. A jak bude oslava pro maminku probíhat, zazpívá jí snad nějaký svůj hit? „Ona už na to není a tyhle věci nevyžaduje,“ směje se David.




Přečtěte si
hillaarkaa
25. 10. 2012 • 09:30

ještě že ho nenačapali doma na WC

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.