Zoufalé manželky (a úplně nahé) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zoufalé manželky (a úplně nahé)

Sledují je miliony televizních diváků po celém světě. Susan, Bree, Edie, Gabriele, Lynette známé coby Zoufalé manželky. Jak žhavé jsou ale tyhle seriálové sexy dračice ve skutečnosti? Známe jejich pravou tvář!


● Pět hvězd slavného seriálu
● A jejich zpověď o sexu
● Bože, to jsou hříšné ženy!

1. Paní Nevyrovnaná

Kliknutím zvětšeteLynette – Felicity Huffman (43)
Je jí sice už přes čtyřicet, ale ostatní manželky jí závidí její stále mladistvé tělo. To však není zadarmo. V minulosti měla vážné psychické problémy. Přiznala se, že kdysi trpěla bulimií, zvracela šestkrát denně, a dokonce přestala menstruovat. Její tajné přání je, aby se ve scénáři objevila divoká lesbická scéna mezi ní, Evou a Teri.

2. Paní Hravá

Kliknutím zvětšeteGabrielle – Eva Longoria (31)
Potrpí si na erotické hračky. V prosinci 2004 se Eva v rozhovoru pro časopis Rolling Stone přiznala, že zbožňuje vibrátory. Od té doby jí fanoušci posílají sexuální hračky, které pak rozdává přátelům. Údajně ji vzrušuje depilace voskem. Patří mezi nejpřitažlivější ženy planety, dvakrát vyhrála anketu časopisu Maxim.

3. Paní Nešťastná

Kliknutím zvětšeteSusan – Teri Hatcher (41)
V březnu se přiznala, že ji v dětství zneužíval strýček. V roce 2002 pomohla policii dostat ho za mříže, když se jeho další oběť (14) zastřelila. Otřesný zážitek ji poznamenal na celý život a střídá jednoho chlapa za druhým ve snaze najít toho pravého. Teď chodí s bývalým přítelem Evy Longorii Stephenem Kayem a zdá se, že je opravdu zamilovaná.

4. Paní Chladná

Edie – Nicolette Sheridan (43)
Zastává heslo »Stará láska nerezaví«. Jejím partnerem je zpěvák Michael Bolton, se kterým chodila už v roce 1990. Minulý rok se k němu znovu vrátila. Podle jejího bývalého milence Nicka Soldelbloma ji ve skutečnosti sex vůbec nebaví. „Je chladnou a velmi, velmi nudnou milenkou, kterou navíc musíte hodně dlouho přemlouvat.“ říká.

5. Paní Nešikovná

Bree – Marcia Cross (44)
Žhavá zrzka si erotiku užívá i v soukromí. Nafotila sérii hodně odvážných snímků. Ty ale po rozchodu s přítelem vyhodila do popelnice. O tom, že to nebylo zrovna nejšťastnější řešení, se přesvědčila záhy. Dvě stě pikantních fotek objevila firma na odvoz odpadu, její šéf David Hans Schmidt je chce prodat do novin.


Autor: (šum, ob)
Foto: Archiv

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.