Míša Ochotská: Vyhazov z televize? Změna je přece život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Míša Ochotská: Vyhazov z televize? Změna je přece život!

Michaela Ochotská
Michaela Ochotská (Aha!)

Už se jen těžko počítá, kolik nových, mladých a krásných žen během posledních týdnů zasedlo za moderátorský pult v televizi Nova. A není žádným tajemstvím, že se mluví o tom, kdo nakonec o své místo ve zpravodajství naopak přijde. Nebude to právě usměvavá Michaela Ochotská, které už před časem vyhodili parťáka Dumbrovského? Při otázkách na toto téma Míše zmizel z tváře úsměv.

„Co se má stát, to se stane. Změna je život,“ odpověděla Ochotská serveru Super.cz na otázku, jestli se bojí, že by mohla o místo přijít. Míša se hned ale snažila obavy, které se v jejím hlase objevily, maskovat. Řekla, že žije pro to, co je právě teď a dělá svou práci nejlépe, jak umí. Velmi diplomatická odpověď! A aby ne...

Jak totiž Míša serveru také prozradila, studuje diplomacii a v brzké době si chce dodělat doktorát. Pokud by tedy přišla o práci na Nově, dala by se nejspíš tímto směrem – nebo by na čas odešla do Rakouska, kde má rodinu a kam často jezdí.

Na Míše bylo nicméně vidět, že otázky se trefují takzvaně do živého a že jí nevyzpytatelná situace v televizi přidělává na pohledné tváři vrásky. Nakonec však vykouzlila na tváři profesionální úsměv a řekla severu Super.cz, že teď zkrátka žije tím, co je. A znovu zopakovala, že co se má stát, se stane. Nechme se tedy překvapit.

 

 



Přečtěte si
hillaarkaa
11. 10. 2012 • 17:27

Harakiri si stoupla před zrcadlo a hodnotí

lyznik008
11. 10. 2012 • 09:50

máš plnou pravdu i s těmi debilními pisateli v těchto diskuzích.Oni si zde vyřizují vlastní mindráky a já si jejich blábolů ani nevšímám.Je také pravda,že úroveň třeba tel.seriálů upadá a třeba seriál Gympl je neskutečná slátanina urážející kantory a ukazující studentům jak se NECHOVAT a n emít z ničeho respekt.

hillaarkaa
11. 10. 2012 • 08:52

Tak zkus dělat do Míši ty-s holou péérdelí

perla99
11. 10. 2012 • 07:36

Úroveň Novy rapidně klesla, klesla i úroveň "moderátorů". Většina sotva přečtě to co má, natož aby tomu alespoň trochu rozuměli. Takže žádná škoda.

mourka
10. 10. 2012 • 22:30

nechtěla bych tam pracovat, vzpomínám, jak televize vyběhla s Pavlou Charvátovou, kolik mladých lidí jí už prošlo, pracovat tam znamená vydat ze sebe maximum s tím, že každým dnem mohu vyletět, protože jsem už okoukaná, okoukaný, mají za dva, tři roky mladší náhradu. Obdivuji Lucii Borhyovou, která tam stále drží. A Míša Ochotská je chytrá mladá krásná dáma, které hodně lidí její práci v televizi závidí, to je ale typická česká vlastnost, stačí si číst tady nenávistné příspěvky na její osobu, chudáci pisatelé.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.