Ochotská: V Itálii na dovolené žila jako tramp, a v Česku... Nový domov za 10 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ochotská: V Itálii na dovolené žila jako tramp, a v Česku... Nový domov za 10 milionů!

Dům Ochotské na okraji Prahy je obehnán vysokou zdí, která tvoří ochranu proti »čumilům«.
Dům Ochotské na okraji Prahy je obehnán vysokou zdí, která tvoří ochranu proti »čumilům«. (Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan)

Moderátorka Televizních novin Michaela Ochotská (27) se právě vrátila ze své dovolené v Itálii a hned začala tvrdě »makat« na své už tak perfektní postavě. Zdá se ale, že úsměv na tváři ji vykouzlilo nejen cestování s jejím milencem Michalem Exnerem (35),  ale hlavně její nový dům na okraji Prahy, kam se nedávno přestěhovala a který ji přišel na deset milionů korun!

Ochotská je stále plná zážitků z dovolené, kterou pojala ve »skautském« duchu. „Vrátila jsem se z dovolené, která se asi zapíše mezi mé nej! S mým partnerem, mámou, tátou a psem Charliem, které miluji, jsme cestovali obytným autem po pobřeží Itálie a kempovali. Úžasné a nezapomenutelné! Viděla jsem několik nádherných míst – Mauricius, New York, Thajsko... A můžu říct, že tato dovolená mě opravdu dostala. Už teď se těším na další kemping,“ svěřila se moderátorka ve svém facebookovém profilu.

Míša si sice kempování nemůže vynachválit, »kotlíkářka« z ní ale asi nebude. Jakmile se totiž vrátila, zamířila do svého luxusního domu za deset milionů korun, kde má veškerý komfort a rosou z trávy se tam jistě nemyje. A aby nezahálela, hned jak to šlo, vypravila se do fitcentra, kde pořádně a za asistence svého osobního trenéra »potýrala« své tělo...



Přečtěte si
illis
26. 7. 2012 • 20:23

tohle Ochotská neřeší, hlavně, že milý má dost peněz, to je pro ni podstatné . Kdyby to byl nějaký technik z TV, tak pro toho by neměla ani úsměv. Ten by totiž nebyl dostatečně bohatý .

hillaarkaa
26. 7. 2012 • 12:40

Až jí poradí v čem,jak,kdy trávit dovolenou a jak žít

b.r.s.a
26. 7. 2012 • 11:31

ono je krásný mít barák za deset melounů,je krásný nemít problém s penězi , je krásné jezdit na dovolené , ale když už tohle všechno musím !!!!!! mít ,snad bych to chtěla užívat taky s někým k r á s n ý m !!!! Jak se říká,člověk si zvykne i na smrt , ale před tím bych si chtěla užít,ale ne za každou cenu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.