VIDEO Takhle slaví Landovský: Vodka a zpěv! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

VIDEO Takhle slaví Landovský: Vodka a zpěv!

Oslavenec Landovský měl z naší návštěvy obrovskou radost, takovou, že si i zapomněl obléct kalhoty.
Oslavenec Landovský měl z naší návštěvy obrovskou radost, takovou, že si i zapomněl obléct kalhoty. (Aha! – Pavel Machan)

Legendární herec Pavel Landovský dnes slaví šestasedmdesáté narozeniny, deník Aha! mu však blahopřál s předstihem. Landovskému, jenž má kořeny na Ukrajině, jsme s přáním všeho nejlepšího přivezli ruskou vodku. „Není to ta, jak po ní oslepnu?!“ bál se herec, který ohnivou vodu nechtěl ochutnat, dokud se nezaručíme, že nejde o pančovanou lihovinu, která již zabila tři lidi a řadu dalších připravila o zrak.

Ačkoliv hvězdného protagonistu řady tzv. trezorových komedií dlouhodobě trápí cukrovka, jeho zdravotní stav i nálada jsou nyní tak dobré, že si po stopečce kořalky dokonce začal prozpěvovat ukrajinské písně. „Sakra, jak je to dál?“ trápil svou již nesloužící paměť svérázný herec, který má hned tři přání.

„Chci mozek, aby mi fungovala paměť. Pak mapu, protože už nevím, kde co leží. A pak chci do divadla. Jenže nohy mi už neslouží...,“ povzdychl si Landovský, se kterým se Aha! dohodlo a jeho kulturní přání mu již brzy splní! „To si ale budu muset obléct kalhoty!“ křenil se herec, který se totiž doma producíruje zásadně jen v trenkách...

Podívejte se na oslavence Pavla Landovského na videu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.