Ornellina prostořekost: Urazila Menzela! Chce ji zažalovat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ornellina prostořekost: Urazila Menzela! Chce ji zažalovat!

Josef Kokta
Josef Kokta (ha! – Martin Hykl, David Kundrát, Marek Pátek, Alexandr Malachovský, Dan Černovský)

Ornella Štiková má jasno, kdo poslal do světa fotografie, na kterých pózuje nahoře bez. Myslí si, že za vším stojí režisér Jiří Menzel. Fotografie totiž pocházejí z konkurzu na film, který právě točí. Sám režisér se však proti tvrzení ohradil, a podle serveru super.cz dokonce uvažuje, že se s Ornellou bude soudit.

„Pan Menzel vážně zvažuje žalobu na slečnu Štikovou pro křivé nařčení. Nikdy totiž neviděl ani ji, ani její fotky. Ty byly ve správě agentury filmu,“ uvedla mluvčí režiséra Jiřího Menzela.

Co řekla:

„Myslím si, že ten Menzel to mohl použít cíleně jako svoji propagaci pro ten film, protože už to udělal v těch Varech, kde se Pepa (Kokta – pozn. red.) »cicmal« s Menzelovou, aby se o tom psalo. Je to strašně neprofesionální, že se to mohlo dostat ven!“

„Pepovi jsem hned volala a řekla jsem mu, že ten jeho kamarád Menzel je pěknej kre***. Že je to totální zoufalec, kterej už neví, jak si udělat reklamu na svůj ubohej film.“

Přečtěte si
hu2hu
26. 8. 2012 • 14:46

To jste spokojení, že? O to Vám přece jde. Ale protože mám velký zájem o Vaši kvalitní práci a o příběh krásné Ornelly, mám při tom klikání pro jistotu vypnutou veškerou reklamu. Nechci se jí nechat rušit při čtení hodnotné novinařiny.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.