Registrace | Zapomenuté heslo
Žhavé drby
pátek 23. května 2025
Svátek slaví Vladimír, zítra Jana
Diskuse
podle Čingiz Chána, je to takové vznešené a dobyvačné. Nebo Rhett podle Rhetta Butlera, je to takové mužné. Holka by mohla být Kleopatra, je to vznešené i žensky smyslné v jednom.
Chudák dítě. Alex Kokta,to opravdu nemohla vymyslet lepší jméno. To mu budou říkat všichni Saša Kokta(l) Štika.
Bude starej O Hara
Já navrhuji pro holčičku jméno GÁBINA a pro klučinu GABRIEL... z úcty k madam Partyšové...
To e fakt bomba. Alexandr Kokta tŠtika. Scarlett O´Harra Kokta Štiková. Opravdu má ta děvenka průvan mezi ušima?
Ať je to COCO, když už Koktová
to koktovo dítě nekoktalo
To s ním také š..... na veřejnosti, že se ji za to má veřejně omluvit?
nebo dítěti nechá příjmení Štika? To bude svět zírat a jak si, hlavně dcera, užije ve škole.
Pokud se narodí dcera, tak už aby se poohlídla po nějakém tom O´Harovi, aby to bylo "správně světové"
No ona Ornella si stím jménem ve škole taky užila své, ale vza co se chce pomstít vlastnímu dítěti?
já trouba myslel že u kolotočářek frčej pořád Esmeraldy, Angeliky nebo Žanety.... a vona je to Scarlett...
A Jessiky, Fabriziové, Donblddi a pod. Krátce po porodu a pojmenování je dávají k adopci.
když tato nána,která se spustila se ženáčem začíná režírovat situaci.Co kdo musí,atd...A na ty jména jsou v jejich rodině zřejmě úchylní...
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
svědčí o jejích vysokých společenských ambicích. Taky znám jednu takovou rodinu. A kupodivu jí to vyšlo. Držím palce, Ornnelllo!
je třeba nová bulvárová stálice. Bartošová už není to, co bejvala.
A už tu krávu tady máme znova.
Mě se dokonce zdálo,že na mě vyvalila panděro !