Ivan Vyskočil (61) Tohle kotě je nová milenka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Ivan Vyskočil (61) Tohle kotě je nová milenka?

 (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Vše nasvědčuje tomu, že se Ivan Vyskočil (61) opět zamiloval! Svou novou lásku, která je o více než 40 let mladší, vyvedl poprvé do společnosti na velkolepou oslavu 10. narozenin časopisu Rytmus života, která se konala v restauraci Celnice.

„To je moje vnučka,“ snažil se namluvit některým hostům na párty. Když si ale myslel, že se nikdo nedívá, něžně hladil svou »vnučku« po zadečku a tiskl se k ní! „To že jsem dělal?“ divil se včera na náš dotaz. A když jsme jej ujistili, že opravdu dělal a že velmi mladě vypadající dívka nijak neprotestovala, vypadlo z něj: „Tak to jsem pyšný. Jmenuje se Lucie a je to moje kamarádka. Zase tak starý nejsem, abych měl tak velkou vnučku, to jsem si jen dělal legraci...“ Víc ovšem Vyskočil o své tajemné Lucii nechce hovořit. Dokonce tají i její věk a národnost. „Má kolem dvaceti a mluví česky,“ vyhýbá se přímé odpovědi.

Lucie vypadá totiž velmi, velmi mladě, a navíc jako by z oka vypadla jeho bývalé manželce Anife, se kterou se nedávno bouřlivě rozvedl. „Nejsem moc na blondýny,“ přiznává Vyskočil. „Známe se chvíli a tohle byla naše první společná akce. Opravdu u mě nebydlí. Po zkušenostech, které mám, asi u mě doma delší dobu žádná ženská bydlet nebude, i když mi tam ženský element chybí,“ dodal Ivan Vyskočil.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.