Ilona Csáková proplakala celou noc | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ilona Csáková proplakala celou noc

Ilona Csáková
Ilona Csáková

PRAHA – Ta Ilona Csáková (36) má ale smůlu! Ačkoliv se jako porotkyně reality show Česko hledá SuperStar vrátila na výsluní popularity, v soukromém životě se jí příliš nedaří.

Proč mě nikdo nemá rád?

A teď se k tomu všemu přidaly ještě problémy v zákulisí nového muzikálu Golem. Podle lidí ze štábu se totiž Csáková nedokáže snést s kolegyní Petrou Janů! A dokonce došlo na slzy! Ilono, proč tě nikdo nemá rád?

Pro všechny zasvěcené to bylo pořádné překvapení. Na Ilonu Csákovou v roli Roziny zbyla při uvedení muzikálu Golem až třetí premiéra. V prvních dvou uvedeních dostaly přednost její alternace Hana Křížková a Petra Janů. „U muzikálu je to opravdu hodně prestižní záležitost, být obsazen do první, maximálně do druhé premiéry. Že Ilona, která je z těch tří jednoznačně největší hvězda, hrála až v té třetí, je opravdu trochu degradující,“ říká člověk z muzikálové branže.

O tom, jak prestižní je hrát v první premiéře, v minulosti přesvědčila například Helena Vondráčková. Když nebyla v muzikálu Miss Saigon obsazena do první premiéry, z celého projektu raději odešla. Samotná Csáková ale říká, že jí nasazení až ve třetí premiéře nevadí. „V premiéře hrál ten, kdo časově mohl, bez ohledu na pořadí,“ řekla deníku Aha! zpěvačka.

Jenže lidé ze zákulisí Golema hovoří úplně jinak. „Vztah mezi Ilonou Csákovou a Petrou Janů, které se alternují v roli Roziny, rozhodně není ideální. I kvůli dohadům ohledně obsazení během premiér. Ale Ilona rozhodně není jediná, kdo tu má s Petrou Janů trochu problém,“ popisuje zaměstnanec divadla Hybernia. Někteří lidé z divadla dokonce tvrdí, že Csáková po sporech s Petrou Janů odcházela domů se slzami v očích.

Oblíbená zpěvačka vůbec poslední dobou zažívá těžké časy. V roli porotkyně SuperStar se sice vrátila do povědomí většiny lidí, jenže u diváků si příliš obliby nezískala. Komplikace provázejí i její partnerské vztahy. Její milenec Aleš Konečný, se kterým ji několikrát nachytali paparazzi fotografové, je totiž ženatý. A její bývalá láska, manažer Lumír Mati, je už několik měsíců s misskou Sandrou Vídeňskou. Minulostí je i velké kamarádství, které zpěvačku pojilo s přítelkyní Karla Gotta Ivanou Macháčkovou. „Jakmile Ivana otěhotněla, tak šlo jejich kamarádství stranou, a Ivana všechen čas věnuje jen miminku. Pro Ilonu to bylo těžké i vzhledem k tomu, že sama po miminku taky hrozně touží,“ poznamenává člověk z okolí Csákové. A k tomu všemu se teď přidaly i neshody s kolegyněmi. Po Slavici Lucii Bílé, se kterou se Ilona nemusí už mnoho let, je teď zpěvačka na nože i s Petrou Janů. Jeden z největších hitů Csákové, píseň s názvem Proč mě nikdo nemá rád, se tak z repertoáru zpěvačky přenesl i do jejího skutečného života.

29.11.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.