Janek Ledecký jako Hasselhoff z Pobřežní hlídky! Tenhle svalovec slaví 50! Řádil ve vlnách jako kluk! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Janek Ledecký jako Hasselhoff z Pobřežní hlídky! Tenhle svalovec slaví 50! Řádil ve vlnách jako kluk!

Záchranář na člunu je Ledeckého druhé povolání. Odhodlaně jede vstříc mořskému dobrodružství.
Záchranář na člunu je Ledeckého druhé povolání. Odhodlaně jede vstříc mořskému dobrodružství. (Aha! – Janek Ledecký, ara)

Oblíbený zpěvák Janek Ledecký si už podeváté vyrazil na stejné místo užít dovolenou se svou rodinou. Celá famílie využila sportovních aktivit v Řecku, převážně mezi surfaři. „Aby ne, vždyť surfujeme všichni,“ přiznal zpěvák, který zítra oslaví kulatou padesátku.

Podívejte se, nepřipomíná Ledecký svým vypracovaným tělem slavného Mitche Buchannona? Svaly, ani gram tuku, a dokonce i nový účes. Červené šortky jsou už jenom malým bonusem.

„Záchranář je moje druhé povolání,“ smál se Ledecký, který si rodinnou dovolenou užil na plné pecky.

Manželka Zuzana, syn Jonáš (18) i dcera Ester (16) svého taťku v klučičích zálibách podporují. Přeci se nebudou válet jenom na lehátku a chytat bronz! „Měli jsme člun. Každé ráno, když nefoukal vítr, jsme lyžovali,“ řekl deníku Aha! Janek, který seriál Pobřežní hlídka viděl jen jednou v životě a moc se mu líbily plavky záchranářek...

„Vždycky je dobrý mít člun. Když nefouká vítr, můžete pomoct surfařovi, který uvízne v hloubce, sám s tím mám zkušenosti,“ řekl záchranář Ledecký, jehož postavu mu může závidět i slavný Mitch.

Zpěvák se musí udržovat v kondici, protože ho čeká plno práce v muzikálu Hamlet a už v pátek hodlá velkolepě oslavit padesátku velkým koncertem na Slovensku pro své fanoušky.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.