Klepl, Liška a Polášek: Svlékli se do plavek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Klepl, Liška a Polášek: Svlékli se do plavek!

Liška, Klepl a Polášek míří do člunu
Liška, Klepl a Polášek míří do člunu (Popron Music)

Herci Bob Klep, Pavel Liška a Josef Polášek si pro své příznivce připravili překvapení. Společně namluvili humoristický román Tři muži ve člunu a nafotili odvážný snímek pro přebal CD.

„Myslím, že se sešli tří »rétorici s dyslexií«, prakticky na úrovni pana Lukavského, ale s obrovským duchovním nitrem. Oba své kolegy léta znám a bylo mi s nimi dobře,“ řekl o natáčení Klepl, který Tři muže ve člunu vnímá jako meditaci v dnešní uspěchané době.

Josef Polášek si spolupráci s hereckými kolegy nemůže vynachválit: „Na Boba mně vždycky baví se dívat. Je přesný na divadle i jako vypravěč. Tak je to i s Pavlem.“ Knižní předlohu k CD si chtěl přečíst už před třemi lety, ale než se k tomu odhodlal, zmizela z jeho divadelní šatny.

Brzy už si bude nejen on moci román britského spisovatele Jeroma Klapky Jeroma poslechnout na CD. Nahrávka v podání tří populárních komiků vychází v září.





Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.