Který český herec nahradil Johnnyho Deppa v roli Jacka Sparrowa? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Který český herec nahradil Johnnyho Deppa v roli Jacka Sparrowa?

Kdo se proměnil v Jacka Sparrowa?
Kdo se proměnil v Jacka Sparrowa? (© kalendář Proměny 2012, foto: Petr Kurečka ve spolupráci s Markem Škarpou)

Role Jacka Sparrowa už není doménou Johnnyho Deppa. V dalším díle Pirátů z Karibiku by jej klidně mohl zastoupit jeden český herec...

Ten se do pirátského kostýmu oblékl kvůli focení kalendáře Proměny, která podporuje nadaci Archa Chantal. Její zakladatelka se už stačila proměnit ve střihorukého Edwarda, jehož shodou okolností v originále ztvárnil také Depp.

Kvůli focení pirátského snímku museli autoři Petr Kurečka a Marek Škarpa vytvořit nefalšovanou karibskou mlhu. „Použili jsme takzvaný bílý filmový kouř. Není sice jedovatý, ale kdo se ho jednou nadechnul ví, jak asi bylo vojákům v zákopech v 1. světové válce. Není to opravdu nic příjemného,“ prozradili tvůrci.

Poznali jste herce, který se proměnil ve filmového piráta? Napovíme, že jej proslavila spolupráce s režisérem Bohdanem Slámou, který jej obsadil do svých filmů Divoké včely, Štěstí a Venkovský učitel.

Řešení najdete v galerie, kde je k vidění také Matěj Ruppert s vizáží Terminátora.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.