Vzduchem lítaly tisíce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Vzduchem lítaly tisíce!

Dagmar Patrasová a Felix Slováček jsou pro plesy jako stvoření.
Dagmar Patrasová a Felix Slováček jsou pro plesy jako stvoření.

PRAHA – Česká televize pro své tváře a příznivce uspořádala bál! Luxusní róby, blyštivé šperky, drahý alkohol, to vše bylo k vidění na pražském Žofíně. Ples se totiž odehrával ve stylu populární soutěže StarDance.


.. když hvězdy tančí, a přišel se na něj podívat snad každý! Nejhezčí šaty večera měla Dagmar Patrasová a nejvíc na plese vydělala Helena Zeťová! Ta z taneční soutěže už vypadla, a dražila proto svoje šaty!

A kolik takové plesové šaty Heleny Zeťové nakonec stály? Vydražily se za 36 000 korun! Tato částka se zapíše na konto nadace Pomozte dětem, se kterou Česká televize dlouhodobě spolupracuje. Zeťovou na bál doprovodil generální ředitel ČT Jiří Janeček, který se ten večer od zpěvačky nehnul na krok, a dokonce jí naléval alkohol! Kliknutím zvětšeteOdběhl si od ní jen na chvilku, to když se křtila knížka »V rytmu tance«, kterou tu ČT představila. Tančili a veselili se ale i Jaroslav Uhlíř s dcerami, Mahulena Bočanová s manželem, Václav Vydra, misska Jana Doleželová, Václav Postránecký, Otakar Bousek, Tereza Kostková, desetibojaři Tmáš Dvořák a Roman Šebrle a mnozí další. Večer ozdobila i přehlídka módního návrháře Josefa Klíra či ukázka tanečního umění, při které se nejvíc vyřádil Roman Vojtek. Kozáčka na polkovou melodii totiž mnoho lidí zatančit nezvládne...

Vypadla Švandová

Kliknutím zvětšetePRAHA (sab) – Ve včerejším kole taneční soutěž StarDance opustila Jana Švandová. Porota jí za slow foxtrot ocenila jen 25 body a to znamenalo, že byli s partnerem ten nejslabší pár. Konkrétně ji za taneční výkon zadali porotci 7,7,6 a 5 bodů. „Neposílejte mi hlasy, už nemám sílu,“ řekla sama Švandová před pro ni již posledním tanečním kolem. Naopak nejlepší taneční výkon podle poroty podali desetibojař Tomáš Dvořák a herec Roman Vojtek, kteří se svými partnerkami získali od porotců dokonce oba shodně po dvou desítkách. Dvořák za skvěle předvedený slow foxtrot a Vojtek za passo doble.


Autor: Petr Macek
Foto Aha!: Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.