Iveta Bartošová vystoupila na Slovensku, ale nedostala ani korunu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Iveta Bartošová vystoupila na Slovensku, ale nedostala ani korunu!

Díky tomu, že zhubla, vypadá Iveta velmi dobře.
Díky tomu, že zhubla, vypadá Iveta velmi dobře. (Aha! – Marek Pátek)

Málokdo věřil, že ještě někdy bude schopna vystoupit střízlivá na pódiu. A zvládnout celý koncert? To se zdálo být utopií, vždyť ještě před pár měsíci působila jako troska. Jenomže teď Iveta Bartošová (46) všem vytřela zrak!

Jak slíbila, v sobotu do slovenských Piešťan dorazila. A pak přes hodinu zpívala, byť z 90 % z playbacku, pro tisícovky návštěvníků kamioňáckého festivalu Truck Arena. Za koncert ale nedostala ani korunu! Proč?

Playback není důvodem, proč Ivetě nezaplatili – však na něj zpívá kdekdo. Bartošové ho tentokrát odpustili, protože zpěvačka po měsících psychických problémů, kdy často sahala po láhvi alkoholu, zhubla a pěkně se obléká. A hlavně – byla střízlivá!

„Iveta nedostala honorář. Ale dohodla se s pořadatelem! On jí dal zdarma prostor ke comebacku, ale nemusel jí platit! Byla to kamarádská výpomoc,“ řekl Aha! zdroj ze zákulisí festivalu.

„Dostala více než tisíc eur,“ tvrdil nám ale syn Ivetina ochránce Josefa Rychtáře (53) Jan (25), který zpěvačku na Slovensko přivezl a celou dobu se o ni staral. Dokonce prodával (nepochopitelně přes plot) její cédéčka.

Jedinou písní, kterou dala Bartošová naživo, byly Tři oříšky. A šlo jí to! „Zpívali jste se mnou, tančili… Děkuji, je to krásný pocit. Já tedy ještě nekončím,“ řekla Iveta v závěru koncertu. Když pak scházela po schodech do zákulisí, na velkých podpatcích zakopla a měla co dělat, aby se nesesula k zemi. Naštěstí to ustála!

Video se připravuje ...

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.



Přečtěte si
pilif.99
19. 6. 2012 • 12:05

bylo to trapné, ta její stylizace do diblíka...v jejím věku, afektované, nepřirozené, zpívat už dávno neumí, každý průměrný amatér by byl lepší.

ivoadler
19. 6. 2012 • 10:55

slušelo jí to a až na trochu vulgární projev byla koncentrovaná. Že zpívala zadarmo, je při její bídě překvapující. Ale asi je ráda, že vůbec zpívala. Přeju jí návrat, zas bude mít bulvár o čem psát a nebude to na jediné téma - Bartošová na dně. To už nikoho nezajímalo. Na dně už je asi tři roky.

hejhej
19. 6. 2012 • 09:37

Ti opravdoví zpěváci Gott,Vodnráčková,Bílá,a pod. jednak umějí zpívat a když zpívají na playback,nemají trapně v ruce mikrofon,aby předstírali zpěv na živo.Jim to není zapotřebí.

hejhej
19. 6. 2012 • 09:35

Iveta vytřela zrak ? A komu? To,že nezpívá na živo,oblečená nevkusně,v botech se pohybovala jak na chůdách.Ničím nepřekvapila,zpěvem určitě ne,snad jen,že nebyla opilá,jak bývalo posledních pár let při jejich řídkých vystoupení zvykem. Mezi kvalitní zpěvačky nepatří.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.