První dáma Livia Klausová: Trpí bolestmi! Proč? Lidé ji umačkali... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

První dáma Livia Klausová: Trpí bolestmi! Proč? Lidé ji umačkali...

Paní Livia rozdávala fota s autogramy.
Paní Livia rozdávala fota s autogramy. (Aha! – Dan Černovský, ara)

O víkendu se téměř deset tisíc lidí z celé České republiky přijelo pokochat prezidentským zámkem v Lánech nedaleko Kladna. Ten současnému prezidentovi Václavu Klausovi (70) a první dámě Livii (68) slouží k občasnému víkendovému odpočinku.

Právě paní Livia se v sobotu ujala role hostitelky a provedla návštěvníky snad každou místností zámku, který se k reprezentačním účelům začal používat už za prezidenta Tomáše Garrigua Masaryka. Klaus, který byl předchozí den zaneprázdněn cestou z Berlína, se včera k manželce připojil a rozdával zájemcům autogramy.

První dáma včerejšek zvládla s menší vervou. „Prosím, ruce mi podávejte něžně. Po včerejšku mě z těch stisků pravačka dost bolí,“ vtipkovala paní Livia. Nejde ale zřejmě o chvilkovou slabost. Již delší dobu má problém s rameny a ještě před půl rokem s nimi podle informací Aha! docházela na rehabilitace.



Autor:  vr

Přečtěte si
winterfreshka
19. 6. 2012 • 09:29

Chrchlovou...zítra téma:narcis

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.