Laďka Něrgešová: Tohle je můj Jarda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Laďka Něrgešová: Tohle je můj Jarda!

Laďka Něrgešová se nemohla nabažit svého přítele Jaroslava Plesla, který se s ní ukázal poprvé ve společnosti.
Laďka Něrgešová se nemohla nabažit svého přítele Jaroslava Plesla, který se s ní ukázal poprvé ve společnosti.

PRAHA – Šťastný výraz ve tváři a samý smích! Takhle optimisticky naladěná byla Laďka Něrgešová (29) v přítomnosti svého přítele Jaroslava Plesla, který je zástupcem šéfredaktora Lidových novin.


Kliknutím zvětšeteSpolečně se tak poprvé ukázali na křtu druhého alba Vlasty Horvátha (28) Do peří nefoukej. A jako správná zamilovaná dvojice se stále drželi za ruku a nespustili ze sebe oči. Co se stalo, že mode- rátorka se rozhodla vodit svou drahou polovičku do společnosti, když se tomu doposud bránila?
„To bylo proto, že každý můj bývalý přítel o zviditelnění neměl zájem a nechtěl to se mnou sdílet. Jaroslav je jiný a na akce se mnou chodí rád,“ řekla deníku Aha! konečně šťastná Něrgešová. Do karlínského baru Theatro se přišli podívat i zbylí finalisté SuperStar, ale nejradostněji to prožívala Horváthova manželka Markéta, která po celou dobu tleskala a byla na svého Vlastíka náležitě pyšná.

Kliknutím zvětšete



Autor: (son)
Foto Aha!: Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.