Hanychová prodává dům hrůzy za 7,9 milionu! Realitní odborník: Cena je přemrštěná! Agáta: Ale budou bydlet po mně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Hanychová prodává dům hrůzy za 7,9 milionu! Realitní odborník: Cena je přemrštěná! Agáta: Ale budou bydlet po mně!

Agáta Hanychová
Agáta Hanychová (Aha! – David Kundrát)

Důvodem toho, proč modelka Agáta Hanychová (27) tak dlouho nemůže prodat svůj dům v Černém Volu u Prahy není to, že v něm došlo k trestnému činu. Podle realitního odborníka Jaroslava Jazbery takové emoce časem vymizí, ale dům je předražený!

Agáta začala dům hrůzy, ve kterém byla pobodána dívka a na vedlejším pozemku byli zabiti dva lidé, prodávat za 9 milionů korun. Po čtyřech měsících nezájmu nemovitost zlevnila na 7,9 milionu korun, ale i přesto se jí dům prodat nedaří. Má totiž hodnotu maximálně šest milionů korun!

Agáta se ale domnívá, že je cena v pořádku. „Koupila jsem ho sice za tři a půl milionu, ale prodávám ho za osm. Když jsem ho pořídila, byla to ruina a já ho dala pořádně do kupy. Přistavěla jsem patro a vybudovala bazén. Krom toho tomu domu zvedá cenu i to, že tam budoucí majitel bude bydlet po mně,“ vysvětluje Agáta, která staví dřevostavbu v pražském Suchdole a v novém domě chce bydlet už na Vánoce.

„Stěhuju se pryč, abychom měli anonymitu,“ říká Agáta, která ale podle Jaroslava Jazbery nemovitost za takových podmínek prodá jen těžko. „Dům v takové lokalitě by se na cenu devíti milionů vyšplhal jedině tehdy, pokud by měl tři sta metrů čtverečních obytné plochy, patnáct set metrů pozemku a byl ve velice dobrém stavu. Tento dům má odhadem hodnotu maximálně šest milionů,“ dodal Jazbera.

Agáta Hanychová - modelka, herečka, jejíž maminkou je Veronika Žilková - Agáta souhrnně jen na www.ahaonline.cz/agata-hanychova.



Přečtěte si
illis
8. 6. 2012 • 17:44

hillarkoo, nenavážej se do mne, nejsem žádná Sybilla. Podívala jsem se nejdříve na info realitní kanceláře, u její nabídky je uvedená stejná cena jako v článku, takže žádné přibarvování a vlnění bulváru. I přes ty tvé řeči ti přeji hezký den.

illis
8. 6. 2012 • 17:41

máš pravdu, znám to tam a na dům jsem se ještě podívala na Internetu, našla jsem ho na www.reality.cz. Stejná cena je uvedena i v článku. Ve Statenicích a v okolí jsou mnohem hezčí domky za stejnou nebo podobnou cenu, ale i za nižší. Ten její nastavovaný domeček tu cenu rozhodně nemá.

hillaarkaa
8. 6. 2012 • 11:57

Možná by tam přišla o poctivost a už by něbola tak čistá na duši aj těle a pozitívna

p.r.d.e.l..hillarka
8. 6. 2012 • 11:21

jen né moc nahlas ségra, lysoň, forman, nežerchlebáč a jiná svoloč, mají uši a oči všude Okamžitě by to tam začali okupovat a tahat si tam ty svoje poklady (starý, smradlavý deky, hliníkový kastrůlky, krabice a noviny na přikrytí a bůh ví co ještě To ať to nechají raději evince. Je to dům hrůzy a mohlo by se jí tam konečně něco nečekaného přihodit

hillaarkaa
8. 6. 2012 • 08:49

Nenapadlo tě,ty Sybillo,že bulvár může přibarvovat a vlnit???Tvojí maringotku by nestřelil nikdo ani zadáčo a taky si vlasy nervem

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.