Agátina odplata za Dopitovu nevěru: Odhodila zásnubní prsten! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Agátina odplata za Dopitovu nevěru: Odhodila zásnubní prsten!

Na 1. máje ve společnosti syna Kryšpína a babičky Veroniky Žilkové s Kordulou už Agáta prsten nemá. Vrátila ho snad Mirkovi?
Na 1. máje ve společnosti syna Kryšpína a babičky Veroniky Žilkové s Kordulou už Agáta prsten nemá. Vrátila ho snad Mirkovi? (Aha! – Martin Hykl)

Věčná rebelka Agáta Hanychová (27) se po provalení nevěry ze strany svého snoubence Mirka Dopity (28) nechala slyšet, že se za něj bude rvát jako lvice.

Realita jí však asi přemohla a modelka zjistila, že odpustit nevěrníkovi jeho zálety nebude tak snadné, jak se na začátku mohlo zdát. Snad i to je ten pravý důvod, proč sundala z prsteníčku zásnubní prsten, který až do minulé středy, kdy vše »prasklo«, hrdě nosila! Sama Agáta celou věc rozvádět nechtěla.

„To vůbec nebudu komentovat. Do toho vám nic není,“ vyštěkla naštvaně maminka devítiměsíčního syna Kryšpína, který pro ni v této nelehké situaci představuje velkou radost. 

Agáta Hanychová - modelka, herečka, jejíž maminkou je Veronika Žilková - Agáta souhrnně jen na www.ahaonline.cz/agata-hanychova.



Přečtěte si
xell
3. 5. 2012 • 12:59

...tak to se vám zase povedl úlovek, jen co je pravda

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.