Rodinná idylka u Agáty Hanychové: K vodě běžela (skoro) celá rodina! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rodinná idylka u Agáty Hanychové: K vodě běžela (skoro) celá rodina!

Agáta se synem Kryšpínem na koupališti. S hlídáním pomáhala i babička Veronika Žilková a její dcera Kordulka.
Agáta se synem Kryšpínem na koupališti. S hlídáním pomáhala i babička Veronika Žilková a její dcera Kordulka. (Aha! – Martin Hykl)

Malý Kryšpín Dopita (9 měsíců), syn Agáty Hanychové (27), poprvé otestoval veřejné koupaliště. Společně s mámou, babičkou Veronikou Žilkovou (50) a její dcerou Kordulkou (6)  vyrazili do Žlutých lázní. Vypadalo to jako naprostá rodinná idylka, jenže... Chyběli tam tatínkové!

Což o to, Martin Stropnický (55), manžel Veroniky, má spoustu práce – např. moderuje pořad Dobrý večer, Česko! na TV Barrandov. Kde byl ale nevěrný Mirek Dopita (28), snoubenec Agáty?

„Tatínek je doma, hledá psa, protože se nám ztratil. A my jsme šli k vodě,“ řekla deníku Aha! Hanychová. Více o Dopitovi nepadlo slovo. Jeho aférka spojená s touhou po sexu (deník Aha! informoval) zřejmě nenašla pochopení ani u nastávající tchyně Veroniky Žilkové a už vůbec ne u snoubenky.

Proč ale nedopřát příjemný den s »třicítkami« alespoň dětem? A tak Žilková sbalila Kordulku, Hanychová Kryšpína a šlo se do bazénku. „Já jsem hlavně máma devítiměsíčního syna, to je pro mě teď nejdůležitější,“ svěřila se Aha! Agáta krátce poté, co se provalilo, že její partner si domlouvá sex na internetu.

A synovi se opravdu věnuje se vší láskou a péčí. „Kryšpína už to nebavilo doma u bazénu, kde jsme byli jenom my, a tak jsme vyrazili do společnosti. Musí okouknout ženský,“ vtipkovala Agáta.

Agáta Hanychová - modelka, herečka, jejíž maminkou je Veronika Žilková - Agáta souhrnně jen na www.ahaonline.cz/agata-hanychova.



Přečtěte si
herecka
3. 5. 2012 • 15:57

možná je ten malej na rozdíl od své matky i babky nejcudnější

herecka
3. 5. 2012 • 15:57

herecka
3. 5. 2012 • 15:56

nebuď trapná a nevnucuj se do všech diskuzí s takovou hovězinou !!!!!!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.