Zagorová rozplakala Bratislavu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zagorová rozplakala Bratislavu

Hanu Zagorovou na pódiu zřídkakdy opouštěl úsměv.
Hanu Zagorovou na pódiu zřídkakdy opouštěl úsměv.

BRATISLAVA – Celých deset let nechala zpěvačka Hana Zagorová (60) čekat slovenské fanoušky na svůj koncert! I přesto, že se lístky pohybovaly kolem tisícovky slovenských korun, Zagorová bratislavský koncert vyprodala!


Tahákem večera bylo také vystoupení jejích bývalých pěveckých kolegů, Stanislava Hložka (52) a Petra Kotvalda (46). Ten se totiž před pár roky zapřísahal, že už nikdy na společné jeviště s Hložkem nevstoupí! Svůj slib nedodržel, a slovenští fanoušci v publiku slzeli dojetím!

„Velmi jsem váhala, zda mám přijmout, nabídku na tento koncert. Měla jsem pocit, že na mě tady už lidé zapomněli. Když jsem byla před pár měsíci s manželem v Bratislavě, každý třetí se mě ptal, kdy tu vystoupím. To byl jediný impuls, proč jsem za vámi přijela,“ řekla dojatým fanouškům Zagorová.

Kliknutím zvětšetePřekvapením bylo, že nabídku na společné vystoupení přijal i Petr Kotvald, který už s Hložkem nikdy vystupovat nechtěl. „To, že Petr od nás odešel, mě velmi bolelo. Cítil jsem to jako zradu a křivdu,“ řekl už dnes prošedivělý Hložek.

Kliknutím zvětšete„Nejvíc mě mrzelo, že se tehdy Petr ani s námi nerozloučil. Kluci mají množství krásných písniček, a byla by velká škoda, kdyby zněly jen z desek,“ dodala Zagorová s tím, že se těší na slavnou pražskou vánoční Lucernu, která bude 20. prosince, kde to slavné trio chystá opět spolu roztočit!


Autor: Erik Kollárik, Šárka Nováková
Foto pro Aha!: Erik Kollárik

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.