Exkluzivně! Lucie Vondráčková: Poprvé s Matyášem v Česku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Exkluzivně! Lucie Vondráčková: Poprvé s Matyášem v Česku!

Lucie s Matyášem opouštějí příletový VIP salónek.
Lucie s Matyášem opouštějí příletový VIP salónek. (David Kundrát, Marek Pátek, Martin Hykl)

Zpěvačka Lucie Vondráčková (32) poprvé přivezla domů svého prvorozeného syna Matyáše (4 měsíce)! Jen co skončila v zámoří hokejistům Montrealu Canadiens sezona, pobalili s manželem Tomášem Plekancem (29) tašky a spěchali do Česka.

Jejich letadlo Swiss air dosedlo na Ruzyňské letiště v sobotu ráno, Lucie s manželem a čtyřměsíčním Matyášem tak trávili na cestě z Kanady celou noc. hned, jakmile v Praze prošli VIP salonkem, jejich první kroky vedly za Lucčinými rodiči.

Ti tak poprvé uviděli svého vnoučka, jehož dosud znali jen z fotek a přes webkameru! „Strašně jsme se na ně těšili. Nemohli jsme se dočkat, až si Matyáška pochováme,“ prozradil zpěvaččin otec Jiří Vondráček (61).

Lucii v Kanadě s péčí o synka pomáhala především její tchyně. Díky ní se mohla opět vrhnout do práce a natočit nový videoklip. Teď má ale její muž v NHL po sezoně, v pondělí nastoupí do přípravy nároďáku na mistrovství světa a Lucie tak bude mít pár týdnů času jen na své nejbližší. „Domů se moc těšili. Lucka celou dobu čekala na Toma, nechtěla s malým letět tu dálku sama,“ prozradila kamarádka Vondráčkové.

Dnes se dokonce ukážou v záři reflektorů na předávaní televizních cen TýTý, pro které si Lucie objednala krásné večerní šaty ze salonu Jaroslavy a Dominiky Sedláčkových.

Další fotky Lucie s Matyášem najdete už zítra v Nedělním Aha!



Přečtěte si
herecka
16. 4. 2012 • 17:52

Jasně, jeden z nich držel fotoaparát a druhý zmáčkl spoušť

herecka
16. 4. 2012 • 17:50

Heleď, ale je ta závist pořádná mrcha, co??? Pěkně s tebou cvičí!

herecka
16. 4. 2012 • 17:49

Nemusíš, nečteš... tak nepiš!

herecka
16. 4. 2012 • 17:48

Lucce mateřství moc sluší a s manželem tvoří krásný pár. Přeju jim hodně štěstí ve všech směrech, zaslouží si to. "Tetička"z Řitky jim může jen závidět

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.