Lucie Vondráčková: Usmíření s tetou Helenou je na spadnutí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Lucie Vondráčková: Usmíření s tetou Helenou je na spadnutí!

Lucie se usmíření s Helenou nebrání...
Lucie se usmíření s Helenou nebrání... (Aha! – Marek Pátek)

Přestože Lucie i Helena nosí stejné příjmení, už několik let spolu nekomunikují. Letos by se ale mělo vše změnit a Lucie (31) chce najít s tetou Helenou (64) společnou řeč.

Usmíření s tetou Lucii na letošní rok vyvěštila z karet její dobrá kamarádka Michaela Kudláčková. „Lucie má pocit, že se teta v nějaké záležitosti nezachovala, řekněme, košér. Helena trvá na své verzi, navíc brání, co je její. Kompromis tady nakonec ale vidím. Hlavně by to měly obě řešit samy, přes své city a vykašlat se na všechny, kteří do jejich soukromých věcí hrotí,“ předpověděla Michaela Lucii na webu Ahaonline.cz

Její názor je pro Lucii velmi důležitý a už několikrát se přesvědčila, že se Míši vyplácí naslouchat. „Tak třeba se neplete, kdo ví….“ reagovala Vondráčková v chatu na webu iDnes.cz na věštbu a připustila tak, že je připravená vztah s tetou Helenou urovnat.

Přesto si ale při chatování na její adresu neodpustila ironickou poznámku na Heleninu adresu. Když dostala dotaz, zda je její teta kulturním dědictvím, odpověděla: „Že by?:]]]]]“



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.