Vondráčková na Slovensku: Všichni zírali,a pak... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vondráčková na Slovensku: Všichni zírali,a pak...

 (Aha! – Petr Novotný)

BRATISLAVA – Pohled, který se jen tak někomu nenaskytne! Tak skončila účast Heleny Vondráčkové (59) ve slovenské obdobě pořadu »StarDance ...když hvězdy tančí« na komerční televizi Markíza. Svůdné vykopávaní nohou v síťovaných punčochách a eroticky poskakující kratičká sukýnka.

BRATISLAVA – Pohled, který se jen tak někomu nenaskytne! Tak skončila účast Heleny Vondráčkové (59) ve slovenské obdobě pořadu »StarDance ...když hvězdy tančí« na komerční televizi Markíza.

Svůdné vykopávaní nohou v síťovaných punčochách a eroticky poskakující kratičká sukýnka, která při divokých tanečních kreacích tance jive odhalila více než měla, totiž nabídly divákům netušené pohledy! Vykoukl nahý zadeček i takřka neviditelné kalhotky! A všichni zalapali po dechu! „Připomínala jste mi Marlene Dietrich,“ rozplýval se nad Heleninou erotickou figurou slovenský porotce, režisér Jozef Bednárik.

Stejně jako legendární německý sexsymbol má totiž i Helena ve svém věku postavu, kterou by jí lecjaká třicítka mohla závidět. Diváci u obrazovek však tentokrát dali přednost svým »domácím« celebritám a Helena do finálových kol nepostoupila. I tak se ale rozloučila se vší parádou a s tím největším možným prásknutím dveří!

14.11.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.