Moderátor Vlasta Korec: Má syna Vlastíka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Moderátor Vlasta Korec: Má syna Vlastíka!

Vlasta Korec je dvojnásobným tatínkem
Vlasta Korec je dvojnásobným tatínkem (: TV Prima)

V úterý se herec a moderátor Vlasta Korec stal podruhé otcem. Manželka Magdalena mu v Ústavu pro péči o matku a dítě v Praze - Podolí porodila klasickým způsobem syna Vlastimila.

Vlastík junior vážil 2800 g a měřil 48 cm. Hrdý otec byl celou dobu u porodu a stejně jako u dcery Madlenky přestřihl pupeční šňůru.

"Všechno proběhlo skvěle, Vlasta byl úžasnou oporou a podporou, žádný kolaps ani omdlévání se nekonalo. Pocit klidu mi dodal i tým, který se o nás staral - před narozením syna pan doktor Pavel Darebný a u porodu pan doktor Hynek Heřman. Syn je šikula a už se těším, jak ho představíme sestřičce, o kterou se teď starají naše rodiny", řekla Magdalena.

To Vlasta ze sebe vychrlil: "Jsem šťastný jako měsíček, kudy chodím, všude se usmívám. Toto přeji každému chlapovi, je to nejvíc, co můžeme zažít", řekl Vlastimil II. o Vlastimilovi III. Oba rodiče se těší, jak si začátkem Velikonoc odvezou synka domů.

Autor:  cam

Přečtěte si
mutaky
5. 4. 2012 • 00:53

Nebuď zbrklej a pořádně si přečti, kdo psal ty příspěvky. Pravopisný chyby ve slovenštině jsem napsala já, jelikož neumím slovensky. I když u toho "štasťia", to byl i u mne překlep. Hned se rozčílíš a reaguješ podrážděně, nechápeš můj humor. Již poněkolikáté. Bože bože!

rejpal3
4. 4. 2012 • 18:45

Neumíš slovenskou interpunkci, tak raději předstíráš, že nemůžeš psát háčky a čárky? Jinak bravo - Vlasta Korec už plakal zoufalstvím, že jsi mu nepopřála...

rejpal3
4. 4. 2012 • 18:02

Úžasné - pozitivní článek v bulváru. Žádné drama, žádná tragédie, žádné pomluvy a žádné slzy zoufalství ... Téměř to působí jako ten z typů článků, které si "celebrity" v bulvárních plátcích samy objednávají a platí z důvodu své vlastní reklamy ... Ani "evinka1111 bůhvíodkud" ještě nepopřála "veľa štasťia" ... Divné, opravdu divné ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.