Zpověď Pink: Máme její deníček! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Zpověď Pink: Máme její deníček!

Pink si skládá písničky už od čtrnácti let a nedávno odstartovala své turné koncertem ve švýcarském Curychu.
Pink si skládá písničky už od čtrnácti let a nedávno odstartovala své turné koncertem ve švýcarském Curychu. (: AP)

PRAHA – Evropou obchází Pink (27). Americká energická zpěvačka projíždí evropské metropole se svým novým albem I Am Not Dead. A zatímco si Pink jezdí po Evropě, my jsme se dostali do jejího deníčku. A našli jsme tam, co si Pink skutečně myslí o svých fanoušcích.

„Všechny jsem vás dostala!“ vysmívá se Pink všem, kteří jí závidí její sebejistotu a emancipovanost „Ve skutečnosti jsem svým největším nepřítelem, svým největším kritikem… Mám dny dobré, ale také spoustu dnů ošklivých, depresivních, i těch, kdy se cítím prostě zbytečná,“ svěřuje se americká zpěvačka svému deníčku.

Nešetří ani sebeironií ani energií, kterou její fandové už dobře znají z jejích vyprodaných koncertů. „Světe, máš výborný hudební vkus!“ křičí Pink. Právě se totiž prodalo její milionté CD v Evropě. „Poslouchejte mě, jsem kněz. Tak co, řekne mi někdo, abych držela konečně hubu?“ ptá se Pink vyzývavě. Vy jí to budete moct říct díky agentuře Interkoncerts z plna hrdla. A to na jejím pražském koncertě, který bude mít zpěvačka 13. prosince v Sazka Areně. „Nepřestanu a ani nemůžu přestat skládat hudbu,“ je vzkaz pro její fanoušky i odpůrce.

Soutěž o lístky na koncert Pink!

Soutěžte s deníkem Aha! o vstupenky na koncert Pink. Tři z vás mohou vyhrát dva lístky na koncert zpěvačky Pink. Stačí, když správně odpovíte na dvě otázky a správnou odpověď zašlete poštou na adresu: Deník Aha!, Panská 10, 110 00 Praha 1. Nezapomeňte napsat heslo »PINK«.

SOUTĚŽNÍ OTÁZKA:

  • 1. Která agentura Pink do Prahy přiváží?
    a) Interkoncerts
    b) 10:15 Promotion
    c) GoJa
  • 2. Kdybyste byli režisér, do jakého filmu a proč byste Pink obsadili?

Z doručených korespondenčních lístků, které budou obsahovat správnou odpověď na první otázku a nejoriginálnější odpověď na druhou otázku, vybereme tři výherce. Uzávěrka soutěže je v pondělí 20. listopadu 2006, vyhlášení výherců najdete v deníku Aha! v úterý 28. listopadu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.