Nováčková, Abbasová, Jirešová a Pavlovčinová si daly rande v parfumerii! Utratily tam majlant… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Nováčková, Abbasová, Jirešová a Pavlovčinová si daly rande v parfumerii! Utratily tam majlant…

Fotografie
Fotografie (internal)

Ke krásným ženám patří i krásný parfém, není tak divu, že úspěšné a krásné ženy, mezi něž bezpochyby jména jako Lejla Abbasová, Ivana Jirešová, Jitka Nováčková nebo Hana Svobodová patří, se sešly právě v parfumerii. A nechaly tam 250 litrů!

Nikoliv však 250 tisíc korun, ale 250 litrů vody. Staly se totiž tváří speciální charitativní kampaně italského světoznámého návrháře Giorgia Armaniho, který se mimo jiné proslavil tím, že mezi prvními návrháři odmítl příliš hubené modelky. Teď se ale rozhodl pomoct dětem v rozvojových zemích a zajistit jim přísun pitné vody.

Po vzoru českých celebrit může nyní přispět každý! Buď zakoupením vůně Acqua di Gio nebo Acqua di Gioa přispět 100 litry pitné vody nebo pouhým kliknutím „I like it“ na facebooku darovat 50 litrů pitné vody, které vystačí jednomu dítěti na 40 dní. Roli kmotry tohoto projektu s velkou radostí přijala Lejla Abbasová, která je sama zakladatelkou nadačního fondu Asante Kenya.

„Zapojení facebooku do kampaně mi připadá jako skvělý nápad. Nikoho nic nestojí a v důsledku opravdu dokáže změnit život mnoha lidem. Prosím, klikejte a darujte vodu,“ uvedla kmotra akce Lejla Abbasová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.