Dagmar Havlová slavila 59. narozeniny: Ach, ti její muži! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Dagmar Havlová slavila 59. narozeniny: Ach, ti její muži!

Včera ji důvěrným polibkem počastoval její řidič, se kterým strávila den.
Včera ji důvěrným polibkem počastoval její řidič, se kterým strávila den. (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát, Martin Hykl)

Jedna krásná žena, dva mladí muži ve velmi důvěrných pozicích! O kom je řeč? O bývalé první dámě Dagmar Havlové, která včera oslavila 59. narozeniny!

Zatímco minulý týden ji deník Aha! načapal, jak se vede za rámě se statným mužem na pražském ruzyňském letišti, včera ji důvěrným polibkem počastoval její řidič, se kterým strávila den. A tím to celé začalo…

Havlová stále drží smutek za zesnulého manžela, možná proto byla ve včerejší slavnostní den symbolicky oděna do černého. Mužskou oporou jí byl její osobní šofér.

Potkali se odpoledne v centru Prahy – to už Dagmar měla za sebou návštěvu kadeřnictví i setkání s dcerou Ninou – pozdravili se při nastupování do vozu objetím i polibkem a odcestovali spolu do mincovny v Jablonci nad Nisou. Tam se Dagmar zúčastnila ražby pamětních medailí s portrétem svého zesnulého manžela Václava Havla.

Mužný doprovod Havlová poslední dobou využívá často. Minulý týden byla například spatřena na letišti Ruzyně, jak nakupuje v supermarketu ve společnosti muže. Pak se do něj důvěrně zavěsila a společně kráčeli letištní halou. Později vydala prohlášení, ve kterém ho označila za pouhého pracovníka natáčecího štábu seriálu Sanitka, v němž hraje jednu z hlavních rolí.



Autor:  nik

Přečtěte si
pavucinka
24. 3. 2012 • 10:02

tak je jasné kam je nasměrovaná a že knížky psát nebude....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.