Bára Niničová končí jako moderátorka VIP zpráv: Výhrůžky smrtí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Bára Niničová končí jako moderátorka VIP zpráv: Výhrůžky smrtí!

Bára Niničová s přítelem Štěpánem. Právě kvůli němu končí v televizi, chce si víc chránit soukromí.
Bára Niničová s přítelem Štěpánem. Právě kvůli němu končí v televizi, chce si víc chránit soukromí. (Hermina.cz)

Moderátorka VIP zpráv na Prima family Bára Niničová (31) končí! Na vlastní žádost opustí televizi v polovině března, tedy už příští týden. Má snad lukrativnější nabídku? Ne! Má strach o rodinu!

Jejímu příteli Štěpánovi Kočímu, s nímž má dvouletou dceru Valentýnku, totiž vyhrožují únosem a smrtí! „Nechci se k tomu vyjadřovat, promiňte,“ řekla Niničová deníku Aha!.

Bára dříve na Primě moderovala sportovní zprávy, po jejich zrušení dostala nabídku do VIP zpráv. Teď se vzhledem k tomu, že jejímu partnerovi podnikateli někdo vyhrožuje únosem a likvidací, rozhodla rychle odejít z veřejného života.

„Prostě to tak je, odcházím z televize! Nic se nestalo, žádnou jinou nabídku nemám! Jsme teď s rodinou na horách,“ mlžila včera Niničová. „Je šílené, co prožívá! Nechci o tom mluvit,“ sdělila Aha! jedna z Bářiných kolegyň!

Partner Niničové Štěpán Kočí se před několika dny svěřil se svými problémy reportérům pořadu Soukromá dramata. Stal se prý obětí firem s mafiánskými praktikami a má strach o život svůj i dalších členů rodiny.

„Odstěhoval jsem se, bydlím po hotelích! Je to skupina lidí, kteří se tímhle živí. Připravili o majetky spoustu lidí, vypráví se o nich spousta historek o násilnostech až po únosy,“ řekl v pořadu Kočí.

Vedení Primy family teď rychle za Niničovou hledá náhradu. „V současné době probíhají kamerové zkoušky a rozhodnout bychom se měli během několika příštích dnů,“ oznámila šéfka zpravodajství Primy Jitka Obzinová.

O tom, že jde o neplánovanou výměnu, svědčí i fakt, že další moderátorky VIP zpráv Ivana Gottová (36) a Laďka Něrgešová (36) podle našich informací o Bářině odchodu vůbec nevěděly! Zprávu včera zaslechly až z médií.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.