Odhalená nožka Angeliny Jolie: Je světovým hitem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Odhalená nožka Angeliny Jolie: Je světovým hitem!

Původní póza.
Původní póza. (ČTK/AP, Profimedia.cz, ara)

Odhalená noha herečky Angeliny Jolie (36) ze slavnosti filmových Oscarů se ihned stala celosvětovým internetovým hitem. Svůdnou nožku přidělali fanoušci desítkám známých osobností včetně postav z kultovní sci-fi série Hvězdné války. Noha ozdobila i slavnou Sochu Svobody v New Yorku a chlubí se jí i nacistický diktátor Adolf Hitler…

Sokyně Jennifer Aniston byla (zase) první!

Nemilým zjištěním pro Angelinu ovšem je, že černou róbu se sexy rozparkem na pravé noze nepředvedla první. Skoro to vypadá, že si nápad »vypůjčila« u své úhlavní sokyně Jennifer Aniston (43, Přátelé)!

Ta totiž takřka stejný model měla před dvěma lety na předávání filmových Glóbů! A Angelina musí trpět dojmem, že je za ní stále krok pozadu! Vždyť i manžela Brada Pitta (48) jí musela v roce 2005 ukrást!

Duo Brangelina: Další společný film?

Během předávání Oscarů se objevila zpráva, že Brad a Angelina, jež v Americe zkráceně titulují Brangelina, by se spolu měli opět sejít před kamerou. Zatím spolu točili jen jednou – v roce 2005 hráli manželský pár agentů v thrilleru Pan a paní Smithovi. Právě tehdy se do sebe zamilovali.

„Nápad už máme, teď ho probíráme,“ říká Angelina o novém filmu s tím, že rozhodně nepůjde o romantickou komedii.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.