Pavel Vítek: Výbuch! Popálená hlava | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pavel Vítek: Výbuch! Popálená hlava

Pavel Vítek
Pavel Vítek (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Zpěvák Pavel Vítek (43) skončil v nemocnici! V jeho domě na Karlštejně totiž došlo k výbuchu, a zpěvák utrpěl těžké popáleniny na hlavě, krku, očích a ruce. „Moc to bolí,“ potvrdil deníku Aha! nešťastnou událost sám Vítek. A jak k nehodě, která mohla skončit i nešťastnou tragédií, došlo?

Odnesl to i krk, oči, ruka

Při čištění domácích kachlových kamen použil Pavel Vítek lihové ředidlo, které vzplálo takovou rychlostí, že to připomínalo výbuch granátu. Zpěvák už nestačil uskočit, takže mu plameny sežehly část hlavy, krk a pravou ruku. „Snad se mi to rychle uzdraví,“ doufá Vítek, kterému hlavu i ruku zafačovali v nemocnici. „Netrápí mě, jestli budu mít nějaké jizvy. Těch už mám po těle spoustu, ale doufám, že mi to nezačne hnisat a nenastanou komplikace,“ dodal Pavel, který už devatenáct let žije ve spokojeném vztahu s Janisem Sidovským. S ním se také včera poprvé od úrazu objevil omotaný obvazy na projekci nového dokumentu S důvěrou a láskou. Ten zachycuje přípravy Pavla a Janise na vstup do registrovaného partnerství, samotný obřad i dny po jeho uzavření.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.