Bočanová si brousí zuby na flek Asterové! Už vyzkoušela i její sedačku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Bočanová si brousí zuby na flek Asterové! Už vyzkoušela i její sedačku!

Mahulena byla pozvána coby host do pořadu Prominenti, který moderuje Jitka Asterová.
Mahulena byla pozvána coby host do pořadu Prominenti, který moderuje Jitka Asterová. (TV Barrandov)

Moderátorka Mahulena Bočanová (44) se po vyhazovu z primáckého Top Staru poohlíží po jiném místě. A zabrousila rovnou ke konkurenci. Objevila se totiž v podobném pořadu Prominenti v TV Barrandov. Zde zatím usedla jen coby host moderátorky Jitky Asterové (52).

Jenže místo odpovědí si začala zlehka zkoušet své »rybí« pózy na červené sedačce, na které ještě donedávna sedávala Asterová. Že by jí šla Mahulena po krku? Už to tak vypadá!

„S Mahulenou jsem měl schůzku v neděli, má evidentní zájem pracovat v naší televizi. Je možné, že se objeví i v Prominentech, třeba ale najdeme prostor i pro její vlastní pořad,“ přiznal deníku Aha! programový ředitel Janis Sidovský.

Poté, co Mahulenu v Top Staru nahradila večírková královna Gábina Partyšová (33), hledá Bočanová akutně místo. Vždyť staví dům, musí platit hypotéku a navíc se starat o dceru Márinku.

Po krátkém hledání to tedy vypadá, že najde dalšího chlebodárce. Mahulena má letité zkušenosti, diváci jsou na ni zvyklí, nebyl by to tedy žádný velký skok. Jde jen o změnu kanálu. Televize Barrandov doufá, že jim i díky Bočanové přibudou noví diváci, kteří na ni byli zvyklí na Primě. Ta už dá ale v březnu prostor zkušené moderátorce Gábině Partyšové.



Přečtěte si
verona010
19. 2. 2012 • 10:26

by se měla poohlédnout jinde. V Top staru se jen válela a šťourala se v soukromí jiných jen do svého ne.Honí jen mladé kluky a sama vypadá jako sterá indiánka. Ať alespoň změní účes. Vypadá hrozně.Gábina to je něco jiného.

Shelby16
18. 2. 2012 • 21:02

Já bych ti dala flek u výkupny láhví v Lídlu za 9 tis. měsíčně ty pindo rozcapená !! aby si také jednou poznala tvrdou práci a bídný výdělek jako my ostatní !  

janyna
18. 2. 2012 • 17:48

náhodou mně se líbila, Partyšku nemusím.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.