Muk se oženil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Muk se oženil!

První novomanželské políbení si Petr s Evou patřičně vychutnali.
První novomanželské políbení si Petr s Evou patřičně vychutnali. (Aha!: Marek PÁTEKFoto pro Aha!: Tomáš PÁNEK)

Agáta v novém PRAHA – Zpěvák Petr Muk (41) vlezl už podruhé do chomoutu! Svatební oslavu uspořádal vskutku monstrózní, ale samotný obřad byl velice komorní.

Kliknutím zvětšeteAgáta v novém

Zpěvák Petr Muk (41) vlezl už podruhé do chomoutu! Svatební oslavu uspořádal vskutku monstrózní, ale samotný obřad byl velice komorní. Svoji vyvolenou Evu Hejčíkovou (31) si totiž vzal v Praze na Vinohradech ve svém soukromém bytě! Kromě nejbližších byla na svatbě i dcera Veroniky Žilkové Agáta Hanychová. A kdo ji spatřil, nestačil se divit. Nový účes, krátká sukně...

„Nechtěl jsem svoji svatbu vystavovat na obdiv. Jsem rád, že mohli přijít skutečně nejbližší a nejlepší kamarádi,“ zdůvodnil Muk netradiční obřad, kterého se zúčastnilo jen několik hostů. Na své druhé »ANO« v životě se Muk pořádně nadechl a kouzelné slůvko pěkně zazpíval. Novomanželé se svatebčany nasedli do speciálního autobusu, který je odvezl do Velké Bíteše. „Má to svůj důvod, je to na půl cesty mezi Prahou a Bratislavou, odkud pochází Eva,“ řekl zpěvák. Petr s Evou však těsně před cílovou stanicí přestoupili do růžového cadillaku, který je přivezl přímo k Penzionu u Raušů, kde se konala hostina asi pro 300 hostů. Svatební tabule se skládala z kachních prsíček v borůvkové omáčce s ořechy, knedlíčkové polévky s domácími nudlemi a klasické svíčkové a rajské omáčky. Nechyběl samozřejmě ani obří svatební dort. Odpoledne se svatebčané přesunuli do kulturního domu, kde hostina pokračovala, a manželé Mukovi se vydrželi při cimbálové muzice bavit až do rána. Času na odpočinek mají před sebou dost, čeká je totiž svatební cesta na Kanárské ostrovy. O zpěvákovu svatbu nepřijdou ani diváci televize Nova, protože den »D« Petra Muka zaznamenala Veronika Žilková do svého pořadu Svatby paní Veroniky.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.