Tajemství fotek pro neslyšící: Vypadaly nahé, ale... Dolů šla jen ramínka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Tajemství fotek pro neslyšící: Vypadaly nahé, ale... Dolů šla jen ramínka!

Bára Seidlová shodila ramínka podprsenky a tílka z ramen a Tomáš Beran mohl začít mačkat spoušť.
Bára Seidlová shodila ramínka podprsenky a tílka z ramen a Tomáš Beran mohl začít mačkat spoušť. (pro Aha! – Tomáš Beran)

Že dvanáct českých hereček nafotilo unikátní fotografie do kalendáře na podporu neslyšících, jste už v Aha! četli. Na černobílých portrétech mají krásky odhalená ramena, a tak kdekoho napadlo: Fotily se úplně nahé?! Vypátrali jsme realitu a není vůbec košilatá… Dolů padala jen ramínka podprsenek!

Bára Seidlová, Jitka Čvančarová nebo třeba hvězda úspěšného seriálu Expozitura Hanka Vágnerová pro dobrou věc sice neváhaly ukázat nahá ramena, ostatní půvaby ale zůstaly pečlivě ukryty. Výběr hereček, které by mohly posloužit jako modelky pro vznik kalendáře Tichý svět 2012, byl ale přepečlivý!

„Mám rád hezké ženské, a tak jsem se obrátil na kamarádky, jestli tuhle dobrou věc podpoří. Pak už se všechny jen postupně sešly v ateliéru a bylo to,“ vzpomíná na focení známý pražský fotograf Tomáš Beran.

„Jediný, kdo focení zkomplikoval, byla Sandra Nováková, která bohužel dostala chřipku. Takže nám na poslední chvíli na focení kývla Hanka Vágnerová,“ vysvětlil autor kalendáře.

A jaké jsou české herečky v rolích fotomodelek? „Samozřejmě někdy brblaly, že se na těch fotkách samy sobě nelíbí, ale já mám tohle pojetí rád a myslím, že se to moc povedlo,“ dodal Beran.

Výtěžek z prodeje charitativního kalendáře půjde na podporu pražské Tiché kavárny, v níž pracují výhradně neslyšící.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.