Kelišová ze Slunce, seno… : V Itálii jedla jen domácí zásoby! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Kelišová ze Slunce, seno… : V Itálii jedla jen domácí zásoby!

Kelišová si udělala zásoby
Kelišová si udělala zásoby (Filmové studio Barrandov)

Scénář ke komedii Slunce, seno, erotika byl realističtější, než by se mohlo zdát. Představitelka drbny Kelišové Marie Švecová si skutečně do Itálie z Hoštic přivezla domácí »výslužku«.

Kelišová si vezla zásoby, které by mohly vystačit pro celý filmový štáb. „Vezla si zásoby na celý pobyt. Dva bochníky chleba, třicet řízků, třicet vajec vařených natvrdo, v plechovkách zavařené maso. Prejt, paštiky, sulc,“ zavzpomínal režisér Zdeněk Troška na CD Šmarjápano, takovou dálku.

Ani Kelišová ale italským dobrotám neodolala. „Večer jsme přijeli do hotelu, měli jsme tam připravenou večeři. V jídelně bylo přítmí, na jídlo až tak moc dobře vidět nebylo. Kelišová zahlédla paellu, ochutnala ze zvědavosti a mlaskala, bylo to zadarmo. Ale jen do té doby, než šel kolem Jirka Růžička a zeptal se Kelišové, jak jí chutnají chobotnice. Z Kelišové šlo vše ven, rozbrečela se a utekla z hotelu," dodal Troška historku z natáčení.



Přečtěte si
winterfreshka
11. 1. 2012 • 10:12

Kolikrát tam bába byla i na velké

soorry
10. 1. 2012 • 13:43

už nevíte. co byste napsali. asi jste si koupili cd a co jste se nedověděli!!!! Máte vůbec licenci, abyste tohle zveřejnili? Cd je pro soukromé použití a ne abyste její obsah napsali do noviń. Pane Troška, tohle jim nedarujte, a´t zaplatí za produkci. Banda jedna. Vaše vyprávění mám ráda, i ty cd od Vás všechny máme. Díky za ně.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.