Korn volil Miss biliár | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Korn volil Miss biliár

Jiří Korn si zahrál biliár i s Českou Miss Renatou Langmannovou.
Jiří Korn si zahrál biliár i s Českou Miss Renatou Langmannovou.

PRAHA – S volbami královen krásy se v poslední době doslova roztrhl pytel. V obchodním centru na pražském Chodově se konal již třetí ročník Miss biliár. „Ovšem tato soutěž je jiná než ostatní Miss.


Není tady hlediště ani jeviště. Adeptky hrají biliár a porotci se po celý den procházejí mezi nimi a průběžně hodnotí: hru, držení tága, hluboké předklony, hluboké výstřihy a ploché nohy,“ přiznal deníku Aha! porotce Martin Severa (50).

Kliknutím zvětšeteMimo něj byla v porotě i Lenka Plačková, známá především jako Kalamity Jane od Ivana Mládka, či zpěvák Jiří Korn. A právě Korn se ukázal být největším znalcem. Jak by taky ne, když biliáru a podobným sportům se věnuje již řadu let. Nakonec si zahrála i Česká Miss Renata Langmannová, a málem se jí podařilo pokořit Korna, který se ji poté marně snažil zaregistrovat jako hráčku první ligy.

Kliknutím zvětšetePrezident Českomoravského biliárového svazu a moderátor Martin Severa si odskočil na vedlejší bowlingovou dráhu, ale jako bývalý atlet to s těmi koulemi trochu popletl, a moc mu bowling nešel. Kliknutím zvětšeteMiss biliár se nakonec stala Renata Sedláčková, druhá skončila Lenka Cornová a třetí Dana Bekakisová. Všechny missky si hned zamluvila módní návrhářka Valentina Armandi. Prý by se jí líbilo, kdyby všechny nosily její modely. A nejen při kulečníku.


Autor: Miroslav Graclík
Foto Aha!: Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.