VIDEO Televizní retro: Takhle se cvičilo v rytme! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

VIDEO Televizní retro: Takhle se cvičilo v rytme!

Cvičme v rytme!
Cvičme v rytme! (Česká televize)

Zapomeňte na pilates a zumbu! Tu nejlepší metodu k získání zdatnosti už v 80. letech odhalili tvůrci televizního pořadu Cvičme v rytme.

Fitness centra tehdy byla zbytečným luxusem a formování těla obstarávala televizní obrazovka. Kultovní pořad Cvičme v rytme přinesl do všech domácností dokonalý návod k udržení pevné postavy a originální cvičební sestavy v něm předvedli dámy i pánové v působivých silonových kostýmech. A co na tom, že se sexy vykrojené trikoty občas během cvičení nepříjemně zařezaly do intimních partií…

„Při tomto rytmickém cvičení nejde jen o ovládnutí nových pohybových prvků, ale o celkové zlepšení funkcí organismu a pohybové koordinace, držení těla a estetického pohybového projevu,“ tvrdí reportáž z 6. ledna 1985.

S převratným objevem přišla autorka cvičební sestavy Eva Križková: „Člověk, který chce být zdravý a zdatný, by pro sebe měl něco udělat. Cvičení je fyzicky náročné, přitom odbourává únavu a zlepšuje náladu.“

Fyzicky náročné cvičení odbourávající únavu? Asi nastal čas oprášit Cvičme v rytme. Video vás určitě ke zlepšení estetického pohybového projevu dostatečně naladí.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.