Lucie Vondráčková promluvila poprvé od porodu: Naučila jsem se odbývat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Lucie Vondráčková promluvila poprvé od porodu: Naučila jsem se odbývat!

Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec
Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec (Aha! – Mária Rušinová)

Včera poprvé ve VIP zprávách televize Prima promluvila zpěvačka Lucie Vondráčková (31) o porodu syna Matyáše, o tom, jak radikálně se jí s přírůstkem do roiny změnil život nebo i o smrti milovaného dědečka.

„Je to hezký. Všechno se tak nějak zrychlí. Naučíš sama sebe odbývat a všechna pozornost jde na toho diblíka malýho – užívám si to,“ svěřila se Vondráčková, která prožívá na jednu stranu šťastné období, ale na druhou stranu smrt svého milovaného dědy Jiřího Vondráčka staršího (†90), kterou nese velice těžce.

„Já jsem měla Vánoce hodně spjatý s dědečkem a s babičkou, protože jsme tam jezdili. A to byly ty pravý Vánoce, takže letos to bude takový smutný. Ale oni Vánoce většinou jsou takový smutný, protože něco končí,“ řekla Vondráčková, která se do Česka chystá až na přelomu dubna – května.

„V Čechách budeme až koncem dubna, začátkem května. Budu natáčet novou pohádku,“ dodala Vondráčková, která prozradila i to, že nebude přítomna na pohřbu svého dědečka.



Autor:  tk

Přečtěte si
fenice
15. 12. 2011 • 19:23

Představ si, že jediná není a jelikož se rozhodla žít víceméně jinde, musí brát i to negativní, co to nese. Byla jsem dva roky venku, byl to omyl, ale každý si musí své štěstí zkusit. D+ětátko vyroste, bude z něj dospělák, možná bude jakoí Lucie, možná úplně jiný a ona zůstane na stará kolena sama. To se nikdy neví a tak se vlaastně život skládá ze samých iluzí a nadějí, které se někdy mění ve zklamání a smutek. Někdy taky ne a já každému i Lucii přeju co nejvíce toho dobrého,protože štěstí těch druhých na nás padá jako odlesk slunce, stejně jako neščtěstí těch druhých nás pokrje svým stínem-

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.